Arriba la temporada 23/24 de BCN Clàssics i ens fa especial il·lusió presentar-vos la programació que hem preparat per aquest 8è any. Tindrem un total de vuit concerts del més alt nivell, que se celebraran al Palau de la Música Catalana, d’octubre a maig.

El nostre compromís d’oferir una programació de concerts a Barcelona amb la màxima excel·lència musical i artística es manté ferm i volem seguir elogiant a la música clàssica programant una sèrie de concerts excepcionals.

En aquesta temporada seguim presentant alguns dels solistes més internacionals com Maxim Vengerov, Hilary Hahn o Hélène Grimaud; els directors més destacats del món com Zubin Mehta, Renaud Capuçon o Ton Koopman; i orquestres de gran prestigi de primer nivell com la Washington National Symphony Orchestra i l’Orquestra Filharmònica de Munic. I sonaran grans obres del repertori universal i dels nostres compositors com l’Ofrena musical de J. S. Bach, la Simfonia del Nou Món de Dvorák i la Novena de Beethoven.

Paral·lelament a la temporada de BCN Clàssics, seguim apostant per la programació de proximitat amb el cicle Km0 per donar a conèixer intèrprets i autors del nostre país. Seran quatre concerts de petit format al Petit Palau amb compositors i solistes amb obres pròpies i altres de recuperació patrimonial i de l’àmbit contemporani.

Seguim amb la nova imatge que ja vam estrenar en la passada edició amb un lleuger canvi de colors i formes però mantenint i remarcant el nou estil de BCN Clàssics.

Tot plegat, una temporada extraordinària que esperem que gaudiu.