Sobre BCN Clàssics

La millor música clàssica a Barcelona

BCN Clàssics és un cicle de música que compta amb una programació anual de concerts al Palau de la Música, L'Auditori de Barcelona i el Gran Teatre del Liceu.

En poques temporades s'ha consolidat com un referent de la música clàssica de qualitat a la ciutat, programant orquestres de primer nivell internacional i els millors solistes i directors del món, amb un repertori que combina les grans obres del repertori universal amb obres dels nostres compositors.

Els grans noms de la clàssica

Des de 2016, BCN Clàssics ha programat algunes de les principals formacions del món a la ciutat de Barcelona, com la Filharmònica de Berlín, la Filharmònica de Viena, la Filharmònica d’Israel, la London Symphony, la Simfònica de Bamberg o la Royal Concertgebouw, directors de la talla de Zubin Mehta, Simon Rattle, Vladimir Ashkenazy o Gianandrea Noseda i intèrprets com Yo Yo Ma, Daniel Barenboim, Evgeny Kissin, Martin Fröst o Yuja Wang entre d’altres.

Excel·lència i proximitat

Els valors fonamentals de BCN Clàssics són l'excel·lència musical i la proximitat, tot oferint una programació de primer nivell internacional per a un públic ampli. Busquem l'exquisidesa i la qualitat artística i treballem amb rigor i passió per fer arribar la millor música clàssica a la ciutat de Barcelona.

Autors catalans

A BCN Clàssics estem compromesos amb la recuperació del patrimoni musical català, tot programant obres de compositors com Granados, Albéniz, Sor, Montsalvatge, Toldrà, Benguerel, Pla o Terradellas.

Nous públics

Per tal de crear nous públics per a la música clàssica, BCN Clàssics destina entrades dels seus concerts a preus molt reduïts per a centres educatius, instituts i escoles de música, entrades gratuïtes per a infants i adolescents a través del programa Quadern Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i descomptes per a  joves a través dels programes Espai Jove BCN Clàssics, Cultura Jove, Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya i el Bo Cultura del Ministeri de Cultura i Esport. També ofereix preus avantatjosos per a diverses entitats i col·lectius de la ciutat.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.

Subscriu-te a la newsletter

* camps obligatoris
Informació i venda d'entrades i abonaments.
Dl. a dj. de 9h a 18h.
Dv. de 9h a 15h

Segueix-nos