Hilary Hahn i Gianandrea Noseda

National Symphony Orchestra (Washington, D.C.)

Divendres 16 de febrer de 2024 | 20:00h

Palau de la Música

Programa

Carlos Simon Wake up – Concert per a orquestra

Erich Wolfgang Korngold Concert per a violí i orquestra en Re major, op. 35

Dmitri Xostakóvitx Simfonia núm. 5 en Re menor, op. 47

 

L’actitud de trencar barreres en la música clàssica i l’afany per compartir les seves experiències amb la comunitat global, fan que Hilary Hahn sigui molt estimada pels seus admiradors. Artista resident de l’Orquestra Simfònica de Chicago i al Wigmore Hall de Londres, també duu a terme molts recitals en solitari. Ferma defensora de la nova música, ha encarregat gran varietat d’obres a compositors actuals. Ha rebut nombrosos premis i reconeixements, i el 2023 ha estat nomenada Artista de l’Any en la 62a edició dels Musical America Awards.

En aquesta ocasió la veurem sota la direcció de Gianandrea Noseda, un dels directors d’orquestra més sol·licitats. Noseda està al capdavant de la National Symphony Orchestra (Washington, D.C.) des de fa sis anys, i des del 2021 també és el director musical de l’Òpera de Zuric. Ha dirigit les orquestres més importants del món, com la Filharmònica de Berlín o la Simfònica de Chicago, i també en els principals festivals i teatres d’òpera.

Fundada el 1931, la National Symphony Orchestra (Washington, D.C.) sempre ha apostat per l’excel·lència artística i l’educació musical. La seva actuació amb Gianandrea Noseda el 2019 al Carnegie Hall va ser qualificada d’”espectacular” pel New York Times.

Ens oferiran un programa on destaca el Concert per a violí i orquestra d’Erich Wolfgang Korngold, un compositor avui conegut sobretot per la seva aportació cabdal a la música cinematogràfica al Hollywood dels anys trenta i quaranta. L’obra està dedicada a Alma Mahler, vídua del seu mentor de la infància, Gustav Mahler. A més, gaudirem de la Simfonia núm. 5 de Dmitri Xostakóvitx i d’una obra d’encàrrec del compositor nord-americà Carlos Simon.

Intèrprets

Hilary Hahn violí
Gianandrea Noseda direcció
National Symphony Orchestra (Washington, D.C.)

Informació sobre el concert

Avantatges exclusius per a abonats
 • Descompte sobre el preu de les entrades (fins al 15% segons la modalitat)
 • Accés gratuït a tots els concerts del cicle Km0
 • Pagament fraccionat 
 • Accés a les millors butaques 
 • Possibilitat de conservar la mateixa localitat per a tota temporada o canviar-la
 • Atenció personalitzada als concerts
 • Accés preferent a les activitats extraordinàries (xerrades, assajos oberts o trobades amb artistes
 • Informació regular mitjançant un butlletí sobre els concerts i activitats de BCN Clàssics
Condicions, devolucions i canvis
 • Els preus de les entrades ja incorporen l’IVA del 10%, però no inclouen les despeses de gestió, que s’aplicaran al moment de fer el pagament.
 • BCN Clàssics es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fa imprescindible. Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, BCN Clàssics buscarà una substitució de qualitat igual o superior. Si això no fos possible, es fixarà una data alternativa o, en darrer terme, es cancel·larà el concert.
 • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats. Per a altres supòsits, BCN Clàssics no retornarà l’import de les entrades. Segons els casos, podrà bescanviar-les per xecs del mateix import que es podran utilitzar en altres concerts del cicle.
 • Els preus de les entrades són orientatius. BCN Clàssics es reserva el dret de modificar-los en determinats concerts en funció de l’ocupació de la sala.
 • Un cop començat el concert no es permetrà l’accés a la sala.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.