Política de privacitat

Data d'última actualització: 14 de juny de 2018.

Cada vegada que utilitzis aquest lloc web estaràs sota l'aplicació de la Política de Privacitat vigent.

 

1. Presentació

Li informem que el web www.bcnclassics.cat, propietat de TRITÓ, S.L., facilita l'accés a la pàgina web informativa de BCN CLÀSSICS sobre els seus serveis i continguts, consistents en la difusió i venda d'entrades del propi cicle i tota la informació referent a les pròpies activitats. Així mateix, posem en el seu coneixement que TRITÓ S.L. respecta i observa les obligacions legals vigents.

L'accés a www.bcnclassics.cat per qualsevol usuari d'Internet implica l'acceptació i compliment de les presents condicions de servei generals i de qualsevol altra condició de servei particular si s'escau.

 

2. Identitat i adreça del responsable del tractament

El titular i responsable del tractament en els termes de les Lleis de protecció de dades aplicables i, en concret, del Reglament 2016/679 Europeu de Protecció de Dades Personals (RGPD), és TRITÓ, S.L. (a aquests efectes, TRITÓ), amb NIF B-59824656 i amb seu al carrer Enamorats, 35, 08013 de Barcelona. Telèfon: 93 342 61 75. Més informació: contacte@bcnclassics.cat.

 

3. Protecció de dades de caràcter personal de conformitat amb la normativa aplicable

TRITÓ, com a responsable d'aquest lloc web (www.bcnclassics.cat) i de conformitat amb el que disposa el RGPD, la resta de normativa aplicable en matèria de protecció de dades personals i per la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ha posat en pràctica aquelles polítiques, mitjans i procediments tècnics i organitzatius per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les seves dades de caràcter personal.

 

4. Tractament de les dades i confidencialitat

TRITÓ l'informarà sempre sobre quines dades són necessàries pel compliment de les finalitats que més endavant es detallen. Tots aquells que intervinguin en qualsevol fase del tractament i/o les entitats a qui els hagin estat comunicades - si és el cas i en virtut de la corresponent autorització conferida expressament per Vostè- estan obligades a adoptar els nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries al seu abast que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant, en la mesura del possible, accessos no autoritzats, modificacions il·lícites, sostraccions i/o la pèrdua de les dades i per tal de procurar el corresponent nivell de seguretat dels tractaments portats a terme  per TRITÓ segons la naturalesa de les dades facilitades per vostè a través d'aquest lloc web.

No obstant això, se li adverteix i se li informa que les mesures tècniques no són infal·libles, motiu pel qual TRITÓ no podrà tenir-se per responsable d'aquestes pràctiques ni de les seves conseqüències, especialment, de la presència de virus o altres elements o bé dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de la presència de virus, a la connexió o la descàrrega per vostè de continguts des del Lloc Web que causin alteracions en els sistemes informàtics (hardware i software).

 

5. Recollida de dades personals i finalitat del tractament

Podem demanar o rebre les seves dades a través del nostre lloc web mitjançant el corresponent formulari de contacte i de registre.

FINALITAT DEL TRACTAMENT I CONSERVACIÓ DE LES DADES

1) Fer-li arribar, a través de la corresponent newsletter i del correu postal, informació relacionada exclusivament amb els concerts del cicle BCN Clàssics i activitats associades a l’activitat de TRITO. En aquest sentit, TRITO li podrà remetre comunicacions per mitjans electrònics (email, SMS o WhatsApp) i per correu postal. Les seves dades es mantindran en els sistemes de TRITO fins que decideixi donar-se de baixa de la subscripció indicada.

2) Vendre, a través del lloc web, les entrades per assistir als concerts de BCN Clàssics i actes promocionats per TRITO, resolució de consultes com a consumidor, així com per emetre factures i gestionar el pagament de les entrades.

El titular de les dades accepta expressament que el responsable del tractament realitzi les activitats de tractament indicades llevat d'una revocació posterior del consentiment inicialment atorgat.

Finalitzada la relació les dades es conservaran durant el període de temps que sigui oportú en atenció a complir amb els terminis de prescripció d'eventuals infraccions en matèria de protecció de dades així.

BASE DE LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

L'execució d’un contracte de compravenda d’entrades, consentiment del titular de les dades amb l’acceptació de la política de privacitat i interès legítim.

La subscripció a la newsletter i a l'enviament de correu postal basada en el consentiment que se li sol·licita de forma prèvia al titular de les dades acceptant la política de privacitat i també en base a l’interès legítim com a client de TRITÓ.

DESTINATARIS

L'informem que les seves dades podran ser tractades per altres entitats (encarregats de tractament) per al bon fi de la prestació del servei que rep.

La cessió a tercers de les seves dades per a altres finalitats requerirà de la seva previ consentiment
Les seves dades seran tractades per terceres empreses que ens ajuden a proporcionar serveis de TI, com a proveïdors de plataforma, serveis d'allotjament, manteniment i suport a les nostres bases de dades, mitjans de pagament, intermediaris en la gestió de pagaments, així com en el nostre programari i aplicacions que poden contenir dades sobre Vostè.

DRETS DEL TITULAR DE LES DADES

Vostè podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les seves dades; així com revocar el consentiment pel tractament de les seves dades.

Vostè podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les seves dades, així com revocar el consentiment per al tractament de les seves dades mitjançant una comunicació dirigida a TRITO, Carrer Enamorats, 35. 08013 Barcelona o a la direcció de correu electrònic contacte@bcnclassics.cat.

En compliment de l'article 80 del RGPD l'informem que té dret a donar mandat a l'Autoritat de control espanyola perquè, si escau, exerceixi en el seu interès els drets que l'assisteixen en matèria de protecció de dades.

PROCEDÈNCIA DE LES DADES DEL PROPI INTERESSAT O DE TERCERS.

Les dades que es tracten procedeixen del propi interessat i/o de tercers per venda o transferència a favor de TRITÓ.

Les categories de dades que tractem són: Dades identificatives. Adreça postal i/o electrònica.

Ens comprometem a protegir les seves dades personals i a prendre totes les precaucions raonables per fer-ho. Exigim contractualment que els tercers de confiança que tractin les dades personals de les quals som responsables facin el mateix. Sempre fem el nostre millor esforç per protegir les seves dades personals i una vegada que hem rebut la seva informació personal, utilitzem procediments estrictes i funcions de seguretat per intentar evitar l'accés no autoritzat. Com la transmissió d'informació a través d'Internet no és completament segura, no podem garantir la seguretat de les seves dades transmeses al nostre lloc. Per això, qualsevol transmissió és sota el seu propi risc.

 

6. Transferència en circumstàncies especials

Si hi ha una venda, una fusió, consolidació, canvi en el control societari, transferència d'actius substancial, reorganització, transformació o liquidació de TRITÓ aleshores, a la nostra discreció, podem transferir, vendre o assignar la informació recollida en aquest lloc a una o més parts rellevants adquirents, comunicant per això el canvi de responsable de les seves dades.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.

Subscriu-te a la newsletter

* camps obligatoris
Informació i venda d'entrades i abonaments.
Dl. a dj. de 9h a 18h.
Dv. de 9h a 15h

Segueix-nos