L’Orchestre de la Suisse Romande actuarà a Barcelona en el marc del cicle BCN Clàssics el 24 de febrer de 2022 al Palau de la Música Catalana després de més de 10 anys sense trepitjar els escenaris de la ciutat comtal. La orquestra estarà dirigida pel seu director titular Jonathan Nott, que encapçala la formació des del 2017, i comptarà amb un dels solistes més destacats de la seva generació, Emmanuel Pahud. Junts interpretaran el Concert per a flauta en Sol major de Mozart i la Simfonia núm. 5 de Mahler.

L’Orquestra de la Suïssa francòfona va ser fundada el 1918, i durant la seva trajectòria centenària s’ha guanyat un alt reconeixement internacional gràcies a enregistraments històrics i a la interpretació de música francesa i russa del segle XX. El 24 de febrer, la OSR realitzarà el primer concert a Barcelona dels últims 11 anys després de la seva darrera actuació el 2011, i serà la primera actuació a Barcelona juntament amb l’actual director titular de la formació Jonathan Nott.

El Concert per a flauta de Sol major de W. Amadeus Mozart serà la obra que obrirà el concert amb el protagonisme de Emmanuel Pahud, solista de gran prestigi internacional i primer flauta de la Filharmònica de Berlín des de 1993.

A la segona part interpretaran la llegendària simfonia núm. 5 de Gustav Mahler, una oda a la mort, la vida i a l’amor en cinc apassionats moviments.

Aconsegueix la teva entrada https://www.bcnclassics.cat/ca/concert/60/la-cinquena-de-mahler