Nueva
temporada
BCN CLÀSSICS
22/23

Una temporada llena de colores

Et presentem la temporada 22-23 del cicle BCN Clàssics, 9 concerts de música clàssica del més alt nivell al Palau de la Música Catalana i a L’Auditori.

Seguint el nostre compromís d’oferir una programació de concerts a Barcelona caracteritzada per l’excel·lència musical i artística, aquesta 7ª temporada de BCN Clàssics proposem una nova programació formada per orquestres de primer nivell internacional, alguns dels millors solistes del món i directors de gran prestigi, que interpretaran grans èxits del repertori universal i dels nostres compositors.

#unatemporadadecolors

Una temporada d’estrelles internacionals

Aquesta temporada tornem a comptar amb orquestres i solistes de primer nivell internacional: el gran Yo-Yo Ma obrirà la temporada 22/23 amb un recital juntament amb Kathryn Stott, seguit del llegendari Zubin Mehta al capdavant de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Baviera. L’estrella del piano Yuja Wang actuarà amb la Philharmonia Orchestra, també gaudirem del Cor i Orquestra Simfònica de Milà i Claus Peter Flor a la direcció, l’Orquestra Simfònica de Ràdio Frankfurt amb Denis Kozhukhin, l’Orquestra Nacional Belga sota la batuta de Josep Vicent i el guitarrista Pablo Sainz Villegas, l’Orchestre des Champs-Élysées amb Philippe Herreweghe, l’orquestra de cambra I musici i el magnífic pianista Evgeni Kissin.

Artistas de la temporada BCN Clàssics 22/23

Grans repertoris

A la temporada 22/23 podrem gaudir de grans repertoris del patrimoni universal com les simfonies La Júpiter de Mozart i l’Heroica de Beethoven, el Rèquiem de Verdi, el Concierto de Aranjuez i el Bolero de Ravel; el Concert nº1 de Rakhmàninov, Scheherezade de Rimski-Kórsakov  i obres de Txaikovski, Bach, Manuel de Falla, César Franck i Debussy, entre molts altres autors.

Zubin Mehta, dirigirà la Orquestra Sinfónica de Radio Baviera

Els solistes de la temporada

BCN Clàssics obre la temporada amb el concert del gran violoncel·lista Yo-Yo Ma, que oferirà un recital el 25 d’octubre juntament amb la pianista Kathryn Stott. BCN Clàssics també porta la carismàtica Yuja Wang, que oferirà un concert amb la Londinenca Philharmonia Orchestra. Després de l’èxit de públic i crítica obtingut en els seus darrers concerts el consagrat pianista Evgeni Kissin tornarà a BCN Clàssics per oferir un recital al Palau de la Música el 17 de febrer de 2023 amb obres de Bach, Mozart, Debussy i Rakhmàninov. Destaquem també la presència del pianista Denis Kozhukhin, que juntament amb la Orquestra Simfònica de Ràdio Frankfurt interpretarà el Concert per a piano de Ravel i la del guitarrista Pablo Sainz Villegas que interpretarà el Concierto de Aranjuez amb l’Orquestra Nacional Belga sota la direcció de Josep Vicent.

Yuja Wang interpretará el Concierto núm. 1 de S. Rajmáninov

BCN Clàssics Km 0

Paral·lelament al cicle BCN Clàssics, la temporada 22/23 també es programaran un conjunt de concerts de petit format, amb intèrprets de proximitat i obres de recuperació patrimonial. Comptarem amb el recital de la pianista Noelia Rodiles, que interpretarà obres de Joan Magrané, David del Puerto, Jesús Rueda, Raquel García Tomás i Martín Sánchez Allú.

El guitarrista Feliu Gasull protagonitzarà el segon concert del Km0 amb una selecció d’obres d’autoria pròpia i composicions de Manuel de Falla. Els concerts Km0 són gratuïts pels abonats.

Noelia Rodiles, dentro del ciclo BCN Km0

Consulta toda la programación de la temporada 22/23

Abónate a la temporada

Hasta el 30% de descuento en el precio de las entradas.
Las mejores butacas. Pago fraccionado. Cancelación gratuita.

Información y venta de entradas y abonos.
Lun. a jue. de 9h a 18h
Vier. de 9h a 15h

Síguenos