BCN CLÀSSICS
24/25

Arriba la temporada 24/25 de BCN Clàssics

Us presentem la temporada 24/25 de BCN Clàssics, la nostra Novena. D’octubre a maig, oferirem 10 concerts al Palau de la Música Catalana i un esdeveniment únic al Gran Teatre del Liceu.

Mantenim ferm el nostre compromís amb la ciutat de Barcelona de seguir programant un cicle de concerts amb la màxima excel·lència musical i artística. Alguns dels millors solistes i directors del món ens tornaran a visitar, així com orquestres de prestigi internacional, per interpretar-nos grans obres del repertori universal.

Gran presència femenina

Una nova edició amb gran presència femenina amb tres grans violinistes: Lisa Batiashvili, que donarà el tret de sortida a aquesta nova temporada; Midori, acompanyada de l’Orquestra de la Suisse Romande; i Patricia Kopatchinskaja, celebrant el centenari de Pierrot Lunaire. La directora Emmanuelle Haïm estarà al capdavant de Le Concert d’Astrée, i la soprano Serena Sáenz ens interpretarà un conjunt d’àries i cançons amb el guitarrista Pablo Sainz-Villegas.

Artistes de la temporada BCN Clàssics 24/25

Subscriu-te a la newsletter

* camps obligatoris
Gustavo Dudamel dirigirà dos concerts al Palau i al Liceu

Concerts excepcionals

Directament des de Japó, els directors Masaaki i Masato Suzuki dirigiran el monumental Rèquiem de Mozart; i celebrarem la Gala del 50è aniversari dels 12 violoncel·listes de la Filharmònica de Berlín. Tornarem a gaudir amb la unió de l’Orfeó Donostiarra i l’ADDA Simfònica Alicante per escoltar la cèlebre cantata Carmina Burana i repetirem amb un magnífic recital del pianista Evgeni Kissin.

Una altra de les sorpreses d’aquesta temporada serà el doble concert del director Gustavo Dudamel amb la London Symphony Orchestra. Amb una primera parada al Liceu, acompanyats de la reconeguda soprano Marina Rebeka; i en una segona oportunitat al Palau de la Música, per escoltar la Simfonia Tità de Gustav Mahler.

Midori

Programació de proximitat

El cicle Km0 tampoc s’atura i seguim apostant per la programació de proximitat amb un total de quatre concerts per donar a conèixer intèrprets i autors del nostre país.

Podrem escoltar el pianista català instal·lat a Nova York, Albert Cano Smit, i la violinista Anna Urpina acompanyada de clavecí.

També ens sorprendrà el percussionista Miquel Bernat, i tancarem amb la flautista Júlia Gállego.

Els concerts Km0 són gratuïts per als abonats, per reconèixer la seva fidelitat i confiança.

Anna Urpina

Consulta tota la programació de la temporada 24/25

Abona't a la temporada

Fins al 15% de descompte en el preu de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.

Subscriu-te a la newsletter

* camps obligatoris
Informació i venda d'entrades i abonaments.
Dl. a dj. de 9h a 18h.
Dv. de 9h a 15h

Segueix-nos