(Cancel·lat) Concierto de Aranjuez

Dijous 17 d' agost de 2017 | 20:00h

Palau de la Música - Palau de la Música

Preu: de 20€ a 48€

El Concierto de Aranjuez és l'obra musical espanyola més interpretada arreu del món. Ara tenim el privilegi de poder sentir aquesta obra al mateix lloc on es va estrenar.

Programa

I. Albéniz - A. Guinovart: Paisatges ibèrics
J. Rodrigo: Concierto de Aranjuez
F. Mendelssohn: Simfonia núm. 3, en La menor, op.56 “Escocesa”

 

El Concierto de Aranjuez és l’obra més coneguda del compositor valencià Joaquín Rodrigo i l'obra musical espanyola més interpretada arreu del món. El seu cèlebre Adagio ha estat executat i versionat per centenars d’artistes de procedències i estils ben diversos.

Es tracta del primer concert per a guitarra i orquestra de la història de la música i exigeix ​​un alt grau de virtuosisme al solista. El so de la guitarra pren el protagonisme en tot moment  i estableix un diàleg reeixit amb la resta d’instruments de l’orquestra.

L’estrena mundial del Concierto de Aranjuez va tenir lloc el 9 de novembre de 1940 al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Ara tenim el privilegi de poder sentir aquesta obra al mateix lloc on es va estrenar, aquest cop de la mà de Pablo Sainz Villegas, un dels màxims exponents de la guitarra clàssica española actual, i de l’Orquestra de Cadaqués, formació que ja va enregistrar l’obra el 1991 amb Paco de Lucía a la guitarra per a un disc (Philips 510 301-2) del qual es van vendre centenars de milers de còpies.

Completen el programa Tres paisatges Ibèrics, d’Isaac Albéniz, amb arranjaments d’Albert Guinovart, i la Simfonia núm. 3, “Escocesa” de F. Mendelssohn.

 

Escolta repertori del concert

 

 

Gira per Alemanya

 

Jaime Martín, el director titular -i durants molts anys flauta solista- de l’Orquestra de Cadaqués inaugura amb aquest concert al Palau la gira que portarà l’orquestra a fer tres concerts al Festival de Bremen i un últim a la ciutat de Jever. En aquesta gira alemanya, a més de repetir el Concierto de Aranjuez amb Pablo Ruíz Villegas a la guitarra, la formació interpretarà la Simfonia en re d’Arriaga i el Concert per a piano de Schumann amb la gran pianista Khatia Buniatishvili. 

Informació sobre el concert

Avantatges exclusius per a abonats
 • Descompte sobre el preu de les entrades (fins al 15% segons la modalitat)
 • Accés gratuït a tots els concerts del cicle Km0
 • Pagament fraccionat 
 • Accés a les millors butaques 
 • Possibilitat de conservar la mateixa localitat per a tota temporada o canviar-la
 • Atenció personalitzada als concerts
 • Accés preferent a les activitats extraordinàries (xerrades, assajos oberts o trobades amb artistes
 • Informació regular mitjançant un butlletí sobre els concerts i activitats de BCN Clàssics
Condicions, devolucions i canvis
 • Els preus de les entrades ja incorporen l’IVA del 10%, però no inclouen les despeses de gestió, que s’aplicaran al moment de fer el pagament.
 • BCN Clàssics es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fa imprescindible. Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, BCN Clàssics buscarà una substitució de qualitat igual o superior. Si això no fos possible, es fixarà una data alternativa o, en darrer terme, es cancel·larà el concert.
 • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats. Per a altres supòsits, BCN Clàssics no retornarà l’import de les entrades. Segons els casos, podrà bescanviar-les per xecs del mateix import que es podran utilitzar en altres concerts del cicle.
 • Els preus de les entrades són orientatius. BCN Clàssics es reserva el dret de modificar-los en determinats concerts en funció de l’ocupació de la sala.
 • Un cop començat el concert no es permetrà l’accés a la sala.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.