Sens dubte s'esperava com un dels esdeveniments de la temporada i així va ser. L'Orquestra Filharmònica Txeca i el seu director titular Semion Bitxkov van dedicar el seu concert a la música del compositor del seu país més venerat, Antonín Dvorák. Una ocasió especial per celebrar el centenari de la música txeca.

La primera part va començar amb el solista convidat en aquesta gira, el violoncel·lista Pablo Ferrández, amb una de les carreres més brillants a les mans d'aquest instrument. Ens va regalar el Concert per a violoncel en Si menor amb un so rodó i poderós en presència. Acompanyat per tota l'orquestra i Bitxkov, van firmar una obra brillant. Després d'una llarga ovació per part del públic, el madrileny va voler regalar la melodia del Cant dels ocells de Pau Casals que va emocionar a tota la sala. 

A la segona part va arribar el torn de la gran Simfonia, del Nou Món. Un Semion Bitkxov sense partitura, que va anar dibuixant la peça de forma magistral. Amb una intensitat que va anar creixent fins al tram final. 

Un Palau de la Música que va respondre amb un entusiasme desbordant a aquesta meravella de música interpretada de forma immillorable. Per tancar una nit memorable amb les 21 Danses Hongareses de Johannes Brahms.