Ha arribat el dia de presentar-vos la temporada 24/25 de BCN Clàssics, la nostra Novena. D’octubre a maig, oferirem 10 concerts al Palau de la Música Catalana i un esdeveniment únic al Gran Teatre del Liceu.

Mantenim ferm el nostre compromís amb la ciutat de Barcelona de seguir programant un cicle de concerts amb la màxima excel·lència musical i artística. Alguns dels millors solistes i directors del món ens tornaran a visitar, així com orquestres de prestigi internacional, per interpretar-nos grans obres del repertori universal.

Una nova edició amb gran presència femenina amb tres grans violinistes: Lisa Batiashvili, que donarà el tret de sortida a aquesta nova temporada; Midori, acompanyada de l’Orquestra de la Suisse Romande; i Patricia Kopatchinskaja, celebrant el centenari de Pierrot Lunaire. La directora Emmanuelle Haïm estarà al capdavant de Le Concert d’Astrée, i la soprano Serena Sáenz ens interpretarà un conjunt d’àries i cançons amb el guitarrista Pablo Sainz-Villegas.

Directament des de Japó, els directors Masaaki i Masato Suzuki dirigiran el monumental Rèquiem de Mozart; i celebrarem la Gala del 50è aniversari dels 12 violoncel·listes de la Filharmònica de Berlín. Tornarem a gaudir amb la unió de l’Orfeó Donostiarra i l’ADDA Simfònica Alicante per escoltar la cèlebre cantata Carmina Burana i repetirem amb un magnífic recital del pianista Evgeni Kissin.

Una altra de les sorpreses d’aquesta temporada serà el doble concert del director Gustavo Dudamel amb la London Symphony Orchestra. Amb una primera parada al Liceu, acompanyats de la reconeguda soprano Marina Rebeka; i en una segona oportunitat al Palau de la Música,

El cicle Km0 tampoc s’atura i seguim apostant per la programació de proximitat amb un total de quatre concerts per donar a conèixer intèrprets i autors del nostre país.

Podrem escoltar el pianista català instal·lat a Nova York, Albert Cano Smit, i la violinista Anna Urpina acompanyada de clavecí.

També ens sorprendrà el percussionista Miquel Bernat, i tancarem amb la flautista Júlia Gállego.

Video: Alguns dels artistes de la nova temporada ens presenten els seus concerts amb BCN Clàssics.