Primera cita amb la música clàssica de proximitat. Divendres passat vam inaugurar de nou el cicle Km0 amb el pianista, compositor i director d'orquestra Miquel Ortega. Un concert molt personal en motiu de la celebració del seu 60è aniversari.

Ortega va voler acompanyar-se per l'ocasió de grans amics com la mezzosoprano Marisa Martins, amb qui va interpretar tres peces, destacant dos poemes de Federico García Lorca, musicats per ell mateix.

Albert Guinovart, compositor i pianista, va ser un dels protagonistes de la nit. Ell i Ortega van interpretar obres de l'un i de l'altre en vàries ocasions, i van acabar el concert amb un fragment del ballet Bestiari al piano a quatre mans. 

També va ser-hi el baríton Àngel Ódena, amb dues interpretacions d'ambdós compositors, acompanyat tant per Ortega com per Guinovart al piano. 

Un programa molt complert que també va comptar amb obres de Frederic Mompou i Isaac Albéniz. 

Un concert molt proper i sincer que va entusiasmar al públic, i que ens fa creure cada cop més en el cicle Km0. Gràcies a tots els assistents i abonats que ens ajudeu a donar visibilitat a intèrprets i autors del nostre país, així com obres de recuperació patrimonial i àmbit contemporani.