De retorn a L'Auditori, ahir, la Belgian National Orchestra va debutar a BCN Clàssics amb el mestre Josep Vicent a la batuta i el guitarrista Pablo Sainz-Villegas com a solista invitat.

Sota la direcció de Vicent, l'orquestra va oferir un colorista programa que va començar amb el poema simfònic de Franck, El caçador maleït. 

Un dels moments més especials de la nit va arribar amb l'esperada aparició d'un dels nostres solistes més internacionals, el guitarrista de La Rioja Pablo Sainz-Villegas, que va meravellar al públic amb una de les obres més internacionals del repertori espanyol: el Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo. Una peça emblemàtica reconeguda arreu del món i perdurable al llarg dels anys.

Com a regal, ens va oferir Jota y Recuerdos de la Alhambra de Francisco Tárrega. Acabant la seva actuació amb el públic dempeus i algún crit de "Que vivan las cosas bonitas".

Pablo Sainz-Villegas també va voler estar a prop dels seus admiradors, i al descans del concert va estar firmant discos i saludant als assistents. 

La segona part va ser un homenatge a Maurice Ravel, amb La Valse i el seu emblemàtic Bolero. Una demostració d'experiència tant per part de l'Orquestra Nacional de Bèlgica com del director alacantí Josep Vicent. 

L'orquestra i el director també van voler donar més al públic amb Amorosa, dins de les Deu melodies, de Jesús Guridi, abans de tornar a escoltar altra vegada el final del Bolero amb el públic aplaudint i, fins i tot, ballant.

Un Auditori que va poder viure una nit de clàssica acolorida i amb una gran combinació de sons i talents. 

Gràcies a tots per seguir confiant amb BCN Clàssics i per acompanyar-nos en aquest concert tan especial.