El Rèquiem de Verdi sonarà al Palau de la Música Catalana el proper 20 de febrer dins el cicle BCN Clàssics. Josep Pons dirigirà el Cor i l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu després de l'exitós Concert pels Drets Humans que aquesta formació va oferir a la seu de les Nacions Unides de Ginebra el passat 9 de desembre. 

Els solistes Davinia Rodríguez, soprano; Maria José Montiel, mezzo; Vincenzo Costanzo, tenor; i Simón Orfila, baix, completen el repartiment d’aquest concert, així com la Polifònica de Puig-reig, que col·laborarà de nou amb el Cor del Liceu.

El Rèquiem de Verdi és una de les fites del repertori simfonicovocal de tots els temps. Verdi va escriure aquesta missa entre 1873 i 1874, en la maduresa de la seva carrera, i li va donar un tractament operístic, poc usual en les composicions religioses, que confereix al text litúrgic una transcendència superior a la de qualsevol libretto de les seves òperes anteriors.

Aquesta serà la segona ocasió en què que el Cor i l’Orquestra Simfònica del Liceu participaran al cicle BCN Clàssics. La temporada 2016-2017 van interpretar la cantata Carmina Burana, de Carl Orff, amb totes les entrades exhaurides.

L'obra mestra de Giuseppe Verdi, concebuda com una missa per a orquestra cor i solistes, sonarà amb la seva màxima esplendor el 20 de febrer, a les 20 h, al Palau de la Música. Les entrades es poden adquirir al web de BCN Clàssics, a les Taquilles del Palau o per telèfon, trucant al 93 342 61 75 (de dilluns a divendres, de 9 a 18 h).

COMPRAR ENTRADES

 [Imatge: VIOLAINE MARTIN / ELMA OKIC / ONUART]