L'extraordinària pianista Gabriela Montero (Caracas, 1970) interpretarà una de les obres més emblemàtiques del repertori per a piano i orquestra: el Concert per a piano número 2 en do menor de Sergei Rakhmàninov . L’actuació tindrà lloc el 15 de març al Palau de la Música Catalana dins el cicle BCN Clàssics.

Aquesta és una obra molt especial per la pianista veneçolana, ja que la va triar per al seu debut discogràfic amb orquestra i amb la qual qual va guanyar el Premi Grammy Llatí al millor àlbum de música clàssica el 2015.

Montero executarà aquesta peça amb l’Orquestra de Cadaqués sota la batuta del seu director titular, Jaime Martín, que arriba a Barcelona en el seu millor moment després d'haver estat nomenat recentment director musical de Los Angeles Chamber Orchestra, considerada la millor orquestra de cambra dels EUA.

El programa s'obrirà amb dos dels fragments més enèrgics de la suite Iberia d'Isaac Albéniz: Eritaña i Rondeña, amb orquestració de Jesús Rueda, i es tancarà amb la famosa Simfonia núm. 3 en mi bemoll de Ludwig van Beethoven, més coneguda com a Simfonia “Heroica”, una obra que l'Orquestra de Cadaqués ja va enregistrar el 2010 al costat de Jaime Martín.

COMPRAR ENTRADES