El prestigiós director Gianandrea Noseda dirigirà el Rèquiem de Mozart i l’Stabat Mater de Pla el dimecres 13 de desembre al Palau de la Música Catalana, en l’últim concert de l’any del cicle BCN Clàssics. Noseda encapçalarà un repartiment de luxe format per l’Orquestra de Cadaqués, el Cor Amici Musicae i els solistes Christina Poulitsi, soprano; Katarina Bradic, mezzo; Steve Davislim, tenor i Tommy Hakala, baix.

El cèlebre Rèquiem K. 626 en re menor, l’última obra mestra de W. A. Mozart (1756-1791), serà el cap de cartell d’un programa que s’obrirà amb l’Stabat Mater en Mi bemoll major del compositor català Josep Pla (1728-1762). Amb aquesta programa, el cicle BCN Clàssics referma el doble compromís amb el repertori universal i amb la difusió del patrimoni musical català, sempre des de criteris de qualitat artística.

Aquesta és la segona temporada de BCN Clàssics al Palau de la Música, que es clourà el 8 de juny de 2018 amb la Filharmònica de Berlín en la gira de comiat del seu director titular, Sir Simon Rattle, i que comptarà amb un recital del pianista Daniel Barenboim, un concert del Cor i l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu dirigits per Josep Pons i dos concerts més de l’Orquestra de Cadaqués, dirigida per Jaime Martín (amb Gabriela Montero al piano) i Vladimir Ashkenazy (amb el pianista Denis Kozhukhin). Al llarg d’aquest cicle, el públic podrà sentir composicions de Mozart, Verdi, Dvořák, Rachmaninov, Beethoven, Sibelius, Smetana, Lutoslawki o Brahms, així com obres de compositors catalans de l’alçada de Pla, Albéniz, Granados o Sor. 

COMPRAR ENTRADES