La mítica orquestra Berliner Philharmoniker, considerada la millor formació simfònica del món per la crítica, arriba a Barcelona el proper 8 de juny en l’últim concert de la gira europea de comiat de Sir Simon Rattle com a director titular. Abans de Barcelona, la gira haurà passat per Berlín, Londres, Viena, Amsterdam i Madrid (Ibermúsica). El concert també tancarà la segona temporada del cicle BCN Clàssics al Palau de la Música Catalana.

Rattle ha estat al capdavant de la Filharmònica de Berlín des de 2002, seguint l’estela de noms tan il·lustres com Claudio Abaddo  o Herbert Von Karajan, i passarà el relleu a Kirill Petrenko, escollit pels membres de l’orquestra per a succeir-lo en el càrrec.

El programa del concert, que tindrà lloc a les 21 h al Palau de la Música, l’integra un repertori que condensa l’etapa de col·laboració de Rattle amb la Berliner, format per la Simfonia núm. 3 de Witold Lutosławski, la Simfonia núm. 1 de Johannes Brahms i Tanz auf dem Vulkan (Dansa al volcà), una encàrrec de l’orquestra al compositor Jörg Widmann amb motiu d‘aquesta gira de comiat.

Amb aquest concert també es tancarà la temporada 2017-2018 del cicle BCN Clàssics, que ha programat 7 concerts amb més de 10.500 espectadors (1.500 de mitjana), un èxit notable de públic en aquesta segona edició al Palau de la Música Catalana.

ÚLTIMES ENTRADES A LA VENDA