L’Heroica de Beethoven i Rakhmaninov 2

Gabriela Montero i Jaime Martín amb l'Orquestra de Cadaqués
L’Heroica de Beethoven i Rakhmaninov 2
Gabriela Montero

Comparteix aquest concert:

Intèrprets

Orquestra de Cadaqués

Jaime Martín, director

Gabriela Montero, piano

Programa

Isaac Albéniz / Jesús Rueda: Eritaña i Rondeña

Sergei Rakhmaninov: Concert per a piano núm. 2 en do menor, op. 18

Ludwig van Beethoven: Simfonia núm. 3 en mi bemoll major, op. 55, «Heroica»

El cinquè concert de la temporada BCN Clàssics el conforma un duet d’amics que ja ha acumulat uns quants concerts i gires europees. L’energia de Jaime Martín només és comparable a la de Gabriela Montero, i viceversa. Dues forces de la natura musical, amb l’Orquestra de Cadaqués, ens oferiran un Rakhmaninov 2 que promet ser de disc (no en va Gabriela Montero ha rebut un Grammy per l’enregistrament d’aquest concert). 

Obrirà el concert la música d’un altre gran pianista compositor, Isaac Albéniz, en les instrumentacions de Jesús Rueda de dues de les pàgines més enlluernadores, vives i rítmiques dels quaderns d’Iberia

A la segona part, una simfonia en temps de revolucions que també va ser ella mateixa una revolució completa en la història de la música. Una revolució que va marcar un punt d’inflexió que ha durat fins a Xostakòvitx i que encara no ha deixat de guiar l’evolució del simfonisme. 

El somni utòpic que pregonaven els revolucionaris francesos va captivar Beethoven per tota la vida. Les tornes de la revolució, el fracàs personal i militar de Napoleó i el retorn del despotisme de les grans monarquies europees van frenar tot aquest impuls, però en la música va quedar intacte per sempre el somni d’una humanitat diferent en la qual Beethoven sempre va creure.  • Dijous, 15 de març de 2018
  • 20.00h (110 minuts )
  • Palau de la Música 
  • de 22€ a 69€ 
Comprar entrades

També pots comprar per:

Telèfon

933 426 175

Venda presencial

Oficines BCN Clàssics (Enamorats, 35). De dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 18h.

Taquilles del Palau de la Música (Palau de la Música, 4-6). De dilluns a dissabte, de 9.30 a 21h. Diumenges i festius, de 10 a 15h. Dies amb concert, 2 hores abans de l'inici.

Fes-te amic de BCN Clàssics