La reputada violinista russa Viktoria Mullova i la prestigiosa orquestra alemanya Bamberger Symphoniker, dirigida per Jakub Hrůša, obriran el cicle BCN Clàssics 2017-2018 al Palau de la Música Catalana el proper 10 de novembre a les 20h. 

El programa del concert estarà format per les següents obres: Bedřich Smetana: Vltava, de Má vlast (La meva pàtria); Jean Sibelius: Concert per a violí i orquestra en re menor, op. 47; Antonín Dvořák: Simfonia núm. 9 «Del Nou Món» en mi menor, op. 95.

Aquesta és la segona temporada de BCN Clàssics al Palau de la Música, que es clourà el 8 de juny de 2018 amb la Filharmònica de Berlín en la gira de comiat del seu director titular, Sir Simon Rattle, i que comptarà amb un recital a càrrec del pianista Daniel Barenboim, un concert del Cor i l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu dirigits per Josep Pons i tres concerts de l’Orquestra de Cadaqués, dirigida per Gianandrea Noseda, Jaime Martín (amb Gabriela Montero al piano) i Vladimir Ashkenazy (amb el pianista Denis Kozhukhin).

També hi haurà un concert extraordinari en el qual es recuperaran dos drames d’Enric Granados amb motiu del 150è aniversari del seu naixement. Al llarg d’aquest cicle, el públic podrà sentir composicions de Mozart, Verdi, Dvořák, Rachmaninov, Beethoven, Sibelius, Smetana, Lutoslawki o Brahms, així com obres de compositors catalans de l’alçada de Pla, Albéniz, Granados o Sor.

COMPRAR ENTRADES