Orquestra Simfònica de Ràdio Viena i Marin Alsop

Simfonia núm. 7 de Dvořák

© Nancy Horowitz

Divendres 18 de març de 2022 | 20:00h

Palau de la Música

Durada aproximada: 90 min min
Preu: De 30 a 122 €

L'Orquestra Simfònica de Ràdio Viena, sota la direcció de Marin Alsop, interpretarà el concert per a violoncel de Shumann amb el violoncel·lista Kian Soltani i la Simfonia núm. 7 de Dvořák el 18 de març de 2022 dins el cicle BCNClàssics al Palau de la Música. Un concert per emmarcar.

Programa

H. Eisendle: Heliosis

R. Schumann: Concert per a violoncel en La menor, op.129

A. Dvórak: Simfonia núm. 7

 

Marin Alsop va ser nombrada directora principal de l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Viena a la temporada 20/21, coincidint amb el seu nomenament amb el 50è aniversari de l’Orquestra.

Sense cap dubte, la veu inspiradora i poderosa d’aquesta gran directora, és reconeguda a l’escena musical internacional i porta per tot el món la seva creença de que “la música té el poder de canviar vides”.

Cal recordar que és la única directora que va rebre la beca MacArthur Feloowship i, que al setembre de 2013, va fer historia com la primera directora femenina de Last Night of the Proms de la BBC. A més, el 1989, va ser guardonada al Concurs Internacional de Direcció Leopold Stokowski i aquell mateix any, va ser la primera dona a rebre el Premi de Direcció Koussevitzky del Tanglewood Music Center, on va ser alumna de Leonard Bernstein.

En aquest concert, també es presenta el violoncel·lista Kian Soltani, un dels més destacats de la seva generació. Soltani ha debutat amb les principals orquestres de tot el món i les seves interpretacions es caracteritzen per una profunditat d’expressió i domini tècnic, juntament amb una presència carismàtica a l’escenari i la capacitat de crear un sentiment emocional immediat en connexió amb la seva audiència.

Intèrprets

Marin Alsop direcció
Kian Soltani violoncel
Orquestra Simfònica de Radio Viena

Informació sobre el concert

Avantatges exclusius per a abonats
 • Descompte sobre el preu de les entrades (fins al 15% segons la modalitat)
 • Accés gratuït a tots els concerts del cicle Km0
 • Pagament fraccionat 
 • Accés a les millors butaques 
 • Possibilitat de conservar la mateixa localitat per a tota temporada o canviar-la
 • Atenció personalitzada als concerts
 • Accés preferent a les activitats extraordinàries (xerrades, assajos oberts o trobades amb artistes
 • Informació regular mitjançant un butlletí sobre els concerts i activitats de BCN Clàssics
Condicions, devolucions i canvis
 • Els preus de les entrades ja incorporen l’IVA del 10%, però no inclouen les despeses de gestió, que s’aplicaran al moment de fer el pagament.
 • BCN Clàssics es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fa imprescindible. Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, BCN Clàssics buscarà una substitució de qualitat igual o superior. Si això no fos possible, es fixarà una data alternativa o, en darrer terme, es cancel·larà el concert.
 • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats. Per a altres supòsits, BCN Clàssics no retornarà l’import de les entrades. Segons els casos, podrà bescanviar-les per xecs del mateix import que es podran utilitzar en altres concerts del cicle.
 • Els preus de les entrades són orientatius. BCN Clàssics es reserva el dret de modificar-los en determinats concerts en funció de l’ocupació de la sala.
 • Un cop començat el concert no es permetrà l’accés a la sala.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.