Útima nit al Palau de la Música Catalana per acomiadar aquesta temporada 22/23. I no podíem fer-ho d'altra manera que amb les entrades pràcticament esgotades per rebre l'emblemàtica formació I Musici. Amb més de setanta anys de trajectòria, l'orquestra va ser rebuda amb una gran ovació i va tornar a sorprendre en la seva interpretació sense director.

Com han demostrat al llarg de la seva vida musical, l'obra que sempre se'ls hi asssociarà són Les quatre estacions d'Antonio Vivaldi, melodia que van oferir de forma impecable i fina, amb gran rebuda del públic.

Després de la pausa, va ser el torn de la gran desconeguda. El ballet Les quatre estacions de Giuseppe Verdi, que forma part del tercer acte de l'òpera Les vêpres siciliennes, estrenada el 1855. Una obra encisadora perfecta per acabar una gran vetllada que va sorprendre als espectadors.

Després d'una gran ovació, I Musici ens van oferir dos bisos més per agrair l'estima del públic de Barcelona. Part de Les quatre estacions d'Astor Piazzola i la Dansa Romanesa de Béla Bartók.

Un gran final per una gran temporada amb moments extraordinaris. Esperem veure'us a tots a BCN Clàssics 23/24.