Presentem una nova temporada 22/23 farcida de grans noms: Zubin Mehta, Yo-Yo Ma i Yuja Wang són algunes de les estrelles que formen la programació.
La nova temporada del cicle de concerts BCN Clàssics, que se celebrarà a partir del 25 octubre de 2022 i fins el 7 de juny de 2023 al Palau de la Música i l’Auditori de Barcelona presenta una ambiciosa programació de 9 concerts de grans orquestres, directors i solistes de primer nivell internacional, que interpretaran grans obres del repertori clàssic i peces del patrimoni musical català.

La setena temporada del cicle BCN Clàssics donarà tret de sortida amb el recital del gran violoncel·lista Yo-Yo Ma, que obrirà la nova temporada el 25 d’octubre a L’Auditori juntament amb la pianista Kathryn Stott.
El llegendari Zubin Mehta dirigirà la Bayerische Rundfunk en un concert únic el 28 de novembre al Palau de la Música. També hi destaca el concert de l’estrella del piano Yuja Wang, que actuarà amb la prestigiosa orquestra Londinenca Philharmonia Orchestra, dirigida per Santtu-Matias Rouvali el 14 de desembre a L’Auditori.

També comptarem amb 4 orquestres simfòniques de primer nivell internacionals més: el Cor i Orquestra Simfònica de Milà Giuseppe Verdi, que sota la direcció de Claus Peter Flor oferirà el seu primer concert a Barcelona dels últims 20 anys; l’Orchestre des Champs-Élysées amb Philippe Herreweghe al capdavant i l’Orquestra Simfònica de Ràdio Frankfurt sota la batuta de Alain Altinoglu i el solista  Denis Kozhukhin al piano.

Josep Vicent liderarà com a director convidat l’Orquestra Nacional Belga, formació que debutarà a Barcelona en un concert amb el guitarrista Pablo Sainz Villegas com a solista.

La nova temporada també comptarà amb el recital del pianista Evgeni Kissin. I de l’emblemàtica orquestra de cambra I Musici, que oferirà el concert de cloenda de la temporada amb la interpretació de la mítica partitura Les quatre estacions de Vivaldi.

A la programació es podran sentir grans obres del patrimoni musical universal com les simfonies La Júpiter de Mozart i l’Heroica de Beethoven; el Rèquiem de Verdi; el Concierto de Aranjuez i el Bolero de Ravel; el Concert nº1 de Rakhmàninov, Scheherezade de Rimski-Kórsakov  i obres de Txaikovski, Bach, César Franck i Debussy, entre molts altres autors.