Behzod Abduraimov ha estat un dels grans protagonistes de l'esperat concert d'obertura de temporada de l'Orchestre National du Capitole de Tolosa.

L'agrupació francesa va comptar amb el jove uzbek com a solista per al Concert per a piano núm. 2 de Serguei Prokófiev, oferint una interpretació que va entusiasmar el públic de l'Halle aux grains de Tolosa i que va obtenir els elogis de la crítica: << Abduraimov es mostra aquí com el digne successor de Prokofiev (...) deslliga un veritable huracà musical de notes, prenent la iniciativa en una batalla amb una orquestra brillant. El seu toc, de notable transparència, es beneficia d'uns dits d'acer capaços també d'una dolçor sobtada (...) La qualitat del seu diàleg amb totes les seccions de l'orquestra constitueix una basa considerable en una interpretació implacable >> (S. Chauzy, Culture 31). Va completar el programa la Simfonia núm. 10 en mi menor, Op. 93 de Sostakóvich amb la direcció de l'actual Director Musical de l'orquestra, Tugán Sójiev.

A Espanya podrem gaudir de Behzod Abduraimov a el piano el proper 24 de novembre al Palau de la Música en el marc dels concerts BCN Clàssics. L'acompanyarà la prestigiosa Filharmònica de St. Petersburg amb la direcció de Yuri Temirkanov per interpretar el Concert per a piano nº2 de Rachmaninoff. L'agrupació oferirà, a més, la Suite Carmen de G. Bizet - R. Shchedrin.