El prestigiós pianista rus Evgeny Kissin torna a Barcelona després de l’exitós recital que va oferir el 13 de febrer de 2020  a L’Auditori, en el que seria l’últim gran concert del cicle BCN Clàssics abans de l’esclat de la pandèmia.

La cita tindrà lloc el dimecres 7 d’abril, a les 19.00 h, al Palau de la Música Catalana, amb un programa format per peces d’alguns dels seus compositors de capçalera: F. Chopin (Nocturn núm. 1; Impromptu núm. 1, 2 i 3; Polonesa núm. 6),  A. Berg (Sonata per a piano), G. Gershwin (Tres preludis) i l’estrena a Barcelona de l’obra Cinc peces per a piano, de T. Khrénnikov.

Aquest no serà l’únic recital de Kissin a la ciutat aquesta temporada, ja que el proper 3 de maig compartirà l’escenari del Palau amb el violinista Joshua Bell i el violoncel·lista Steven Isserlis, que s’uniran per presentar un repertori basat en obres de compositors jueus tals com Bloch, Rosowsky i Xostakóvitx, de qui interpretaran l'emotiu Trio per a piano núm. 2, inspirat en el descobriment dels horrors als camps de concentració nazis. 

COMPRA ENTRADES