Volem agrair la confiança de les persones que que s'abonen a la temporada 20/21 de BCN Clàssics per gaudir amb nosaltres de la millor música clàssica. Per això, a banda dels concerts que formen part de l'abonament, aquesta temporada els abonats podran assistir a dos concerts gratuïts.  

El primer d'aquests concerts tindrà lloc el 17 de gener al Petit Palau. El Quartet Altimira interpretarà obres de Xavier Montsalvatge i Gaspar Cassadó. Més informació, aquí

En el segon concert, que tindrà lloc el 24 de maig, el Trio Rodin interpretarà obres de cambra d'Enric Granados, Jaume Pahissa i Joaquim Malats. Més informació, aquí

Els concerts incorporaran totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per tal que esdevinguin activitats 100% segures tant per al públic assistent com per als artistes i treballadors.

Com que l'aforament és limitat, els abonats que desitgin assitir-hi, hauran de confirmar l'assistència per correu electrònic (contacte@bcnclassics.cat) o trucant al telèfon 93 342 61 75.