Volem agrair la confiança de les persones que que s'abonen a la temporada 20/21 de BCN Clàssics per gaudir amb nosaltres de la millor música clàssica. Per això, a banda dels concerts que formen part de l'abonament, aquesta temporada els abonats podran assistir a dos concerts gratuïts.  

El primer d'aquests concerts tindrà lloc el 16 de novembre al Petit Palau, on el Trio Rodin interpretarà obres de cambra d'Enric Granados, Jaume Pahissa i Joaquim Malats. Més informació del concert, aquí.

El segon concert, L'arca de Noé de Montsalvatge, està pensat per a tots els públics i tindrà lloc el diumenge 17 de gener a les 12 del migdia al Petit Palau. Més informació del concert, aquí

Els concerts incorporaran totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per tal que esdevinguin activitats 100% segures tant per al públic assistent com per als artistes i treballadors.

Com que l'aforament és limitat, els abonats que desitgin assitir-hi, hauran de confirmar l'assistència per correu electrònic (contacte@bcnclassics.cat) o trucant al telèfon 93 342 61 75.