BCN Clàssics presenta la seva cinquena temporada amb un programa de 7+2 concerts que tindran lloc entre el 15 d’octubre de 2020 i el 26 de maig de 2021 al Palau de la Música Catalana i a L’Auditori de Barcelona.

La Royal Concertgebouw Orchestra amb la pianista Yuja Wang, dirigides per Paavo Järvi, i el recital de Yo-Yo Ma amb Kathrin Stott són els plats forts d’una temporada que també comptarà amb els recitals d’Evgeny Kissin, Daniel Barenboim i Arcadi Volodos al piano, així com amb els concerts de l’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena dirigida per Marin Alsop i dels Virtuosos de Moscou dirigits per Vladimir Spivakov.

La programació 2020-2021 de BCN Clàssics manté les tres característiques essencials d’aquest cicle: artistes de primer nivell internacional, grans títols del repertori clàssic i obres del patrimoni musical català. En aquest sentit, la temporada 20/21 es completarà amb dos concerts centrats en la recuperació del patrimoni musical català: un concert del Trio Rodin amb obres de cambra de Granados, Pahissa i Malats i la programació de L’arca de Noé, de Xavier Montsalvatge, amb la voluntat d’apropar la música clàssica a tots els públics.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE LA TEMPORADA 20-21