El prestigiós pianista rus Evgeny Kissin actuarà el proper 13 de febrer dins el cicle BCN Clàssics a L’Auditori. Fa 18 anys que Kissin no actua a Barcelona i ho farà amb una selecció de sonates i variacions de Beethoven, tot presentant el seu darrer enregistrament, editat per Deutsche Grammophon.

El programa incorporarà, entre altres obres, la Sonata núm. 8 en Do menor “Patètica”, la Sonata núm. 17 en Re menor ”La tempesta”, la Sonata núm. 21 en Do major “Waldstein” i les Variacions i fuga en Mi bemoll major, “Variacions Heroica”.

Nascut a Moscou el 1971, Kissin va començar a tocar el piano d'oïda als dos anys. Als onze anys va fer el seu primer recital a Moscou. El 1984 va interpretar els Concerts per a piano núm. 1 i 2 de Chopin amb la Filharmònica Estatal de Moscou i Kitaenko. Des d’aleshores, actua regularment en escenaris internacionals i amb grans orquestres i directors, com Abbado, Ashkenazy, Barenboim, Dohnányi, Giulini, Levine, Maazel, Muti i Ozawa. La seva qualitat interpretativa i el seu extraordinari virtuosisme l’han fet mereixedor del reconeixement i l’admiració reservada a ben pocs.

Aquest recital s’emmarca dins la temporada de música de cambra de L’Auditori i forma part de la temporada 19/20 de BCN Clàssics, que properament comptarà amb l’Academy of St. Martin in the Fields (17 de març al Palau de la Música), la Filharmònica de Viena amb Zubin Mehta (25 d’abril al Palau) i la London Symphony amb Simon Rattle (11 de maig a L’Auditori).

COMPRA ENTRADES