El prestigiós pianista Joaquín Achúcarro tancarà la temporada 18/19 de BCN Clàssics el proper 6 de juny a les 20 h amb un recital al Palau de la Música Catalana en què intrerpretarà una selecció d’obres dels seus autors de capçalera: Fryederyk Chpin, Claude Debussy i Maurice Ravel.

La ininterrompuda activitat concertística de Joaquín Achucarro l’ha portat a actuar en 61 països, on ha realitzat recitals en solitari i actuacions amb més de dues-centes orquestres diferents, la qual cosa li ha valgut la més alta reputació nacional i internacional. També ha rebut nombrosos premis pels seus enregistraments discogràfics.

La temporada 19/20 de BCN Clàssics s’inaugurarà el 18 de setembre amb un concert de la Filharmònica d’Israel i Zubin Mehta a L’Auditori de Barcelona. El cicle comptarà, entre altres, amb l’orquestra Filharmònica de Viena dirigida pel mateix Mehta, la Bayeriscer Rundfunk dirigida per Mariss Jansons i la London Symphony dirigida per Simon Rattle.

També comptarà amb l’Orquestra de Cadaqués dirigida per Gianandrea Noseda i Jaime Martín, amb l’Academy of St Marti in the Fields i amb solistes de la talla d’Evgeny Kissin al piano, Martin Fröst al clarinet i Janine Jansen, Nemanja Radulovic i Patricia Kopatchinskaja al violí.  

 

PROGRAMA DEL CONCERT

Cicle BCN Clàssics. Palau de la Música Catalana

Dijous 6 de juny de 2019, 20 h

 

1a part

FRYDERYK CHOPIN (1810-1849)

Preludi núm. 25 en Do sostingut menor, op. 45

Fantasia-impromptu en Do sostingut menor, op. pòstum 66

Nocturn núm. 2 en Mi bemoll major, op. 9 núm. 2

Nocturn núm. 20 en Do sostingut menor, op. pòstum

Barcarola, op. 60

Polonesa heroica, op. 53

 

2a part

CLAUDE DEBUSSY (1862-1918)

La plus que lente (vals)

La terrasse des audiences du clair de lune (preludi 7 del llibre 2)

La Puerta del Vino (preludi 3 del llibre 2)

Général Lavine-excèntric (preludi 6 del llibre 2)

Feux d'artifice (prelude 12 del llibre 2)

 

MAURICE RAVEL (1875-1937)

Gaspard de la nuit

  1. Ondine
  2. Le Gibet
  3. Scarbo

 

COMPRA ENTRADES