Mayte Martín:
El amor brujo

al Palau de la Música
Dijous, 16 d'agost

Comprar entrades

Nova temporada
BCN Clàssics
2018-19

Abonaments ja a la venda

Descobreix la nova temporada

Temporada BCN Clàssics 2018/19

La millor música clàssica a Barcelona

Et presentem la tercera temporada de BCN Clàssics en un entorn únic: el Palau de la Música Catalana. Grans orquestres, els millors solistes i directors, i una programació farcida d'èxits del repertori universal i dels nostres compositors.

 

L’orquestra Gewandhaus de Leipzig, una de les més prestigioses del món, amb el seu director Andris Nelsons, encapçalen una programació que també comptarà amb la London Philharmonic, sota la direcció de Juanjo Mena; l’Oslo Filharmonien, dirigida per Vasily Petrenko; i l’italiana Europa Galante, amb Fabio Biondi com a director i violí solista. L’Orquestra de Cadaqués, formació resident del cicle BCN Clàssics, serà dirigida per Antoni Wit, Gianandrea Noseda, Jaime Martín i David Robertson.

També passaran per l’escenari del Palau solistes de primer nivell com Joaquín Achúcarro, Simon Trpčeski , Javier Perianes i Dimitri Masleev al piano; Juan Manuel Cañizares a la guitarra; Ellinor D'MelonBaiba Skride al violí o Mayte Martín a la veu, entre altres. Així com els cors Lieder Càmera i Anton Bruckner.

La millor música clàssica a Barcelona. Esperem que en gaudeixis amb nosaltres.

Veure abonaments

Venda d'entrades a partir del 16 d'abril

Veure concerts de la temporada

Pròxims concerts


Mayte Martín: El Amor Brujo

Mayte Martín: El Amor Brujo

CONCERT EXTRAORDINARI D’ESTIU

+ infoComprar entrades
La Novena de Beethoven

La Novena de Beethoven

+ infoComprar entrades

Veure tots els concerts >


Fes-te amic de BCN Clàssics