Nova temporada
BCN Clàssics
2018-19

Presentació el 6 d'abril

Més informació

Vladimir Ashkenazy i Denis Kozhukhin

La consagració del talent

Veure concert

Simon Rattle i la Filharmònica de Berlín

La gira de comiat
Divendres, 8 de juny

Comprar entrades

Temporada 2017/18

Talent. Energia. Passió per la música.

Et portem la millor música clàssica de Barcelona en un entorn únic: el Palau de la Música Catalana. Grans orquestres, els millors solistes i una programació farcida d'èxits de la música internacional i obres dels nostres compositors.

L'eix central de BCN Clàssics són els concerts de l'Orquestra de Cadaqués, la més internacional del país, al costat d’orquestres convidades i artistes que ens recorden la necessitat de seguir fent i gaudint de la música al més alt nivell.

 

 

En aquesta segona temporada de concerts al Palau de la Música hem convidat la mítica Filharmònica de Berlín amb Sir Simon Rattle; Daniel Barenboim, per qui ja no queden adjectius, en un recital en solitari; la Simfònica de Bamberg, una de les joies de Centreeuropa, amb la increïble Viktoria Mullova al violí; el Cor i la Orquestra del Gran Teatre del Liceu, dirigits per Josep Pons, amb la “millor òpera” de Verdi, el seu emocionant Rèquiem; i l'Orquestra de Cadaqués dirigida per Gianandrea NosedaJaime Martín (amb Gabriela Montero al piano) i Vladimir Ashkenazy (amb Denis Kozhukhin també al piano).

Dediquem aquest  cicle al nostre gran amic Sir Neville Marriner*, que la temporada passada ens va deixar per sempre després d'haver realitzat amb nosaltres gairebé cent concerts. No un, sinó dos rèquiems li dedicarem aquesta temporada: el de Verdi i el de Mozart, per tants anys d'amistat i de talent. La seva passió continua present en nosaltres.

*Sir Neville Marriner va ser el principal director convidat de la Orquestra de Cadaqués des de l'any 1992 fins a l'últim dia de la seva vida.

Veure concerts de la temporada

Pròxims concerts


Vladimir Ashkenazy amb Rakhmaninov i Beethoven

Vladimir Ashkenazy amb Rakhmaninov i Beethoven

+ infoComprar entrades
Filharmònica de Berlín i Sir Simon Rattle

Filharmònica de Berlín i Sir Simon Rattle

+ infoComprar entrades

Veure tots els concerts >

Fes-te amic de BCN Clàssics