Escolta el so
de les estrelles

Rattle, Barenboim, Ashkenazy, Kozhukhin, Mullova i molts més

Descobreix aquesta temporada

Viktoria Mullova i la Simfònica de Bamberg

Un viatge per la Cinquena dimensió
Divendres, 10 de novembre

Comprar entrades

Rèquiem de Mozart

Gianandrea Noseda dirigeix aquest homenatge a Sir Neville Marriner

Comprar entrades

Presentació Temporada 2017/18

Talent. Energia. Passió per la música.

L'eix central de BCN Clàssics són els concerts de l'Orquestra de Cadaqués, la més internacional de les orquestres del país. Els nostres compromisos futurs inclouen el concert inaugural del Festival de Bremen a l'agost, tres concerts en el Großés Festspielhaus de Salzburg a l'octubre, una gira amb Vladimir Ashkenazy al maig 2018, o el retorn a Àustria i Eslovàquia en 2019, per citar-ne alguns.

Et portem al BCN Clàssics el millor de les gires de la nostra orquestra, més concerts amb orquestres convidades i artistes que ens recorden la necessitat de seguir fent música al més alt nivell.

 

 

Hem convidat en aquesta 2ª Temporada en el Palau de la Música Catalana a la mítica Filharmònica de Berlín amb Sir Simon Rattle; a Daniel Barenboim, per qui ja no queden adjectius en aquest món, en un altre recital en solitari; a l'Orquestra de Bamberg, una de les joies de Centroeuropa, amb la increïble Viktoria Mullova; al Cor i la Orquestra del Gran Teatre del Liceu, dirigits per Josep Pons, amb la «millor òpera» de Verdi, el seu emocionant Rèquiem; i, a més l'Orquestra de Cadaqués dirigida per Gianandrea Noseda, Jaime Martín (amb Gabriela Montero al piano) i Vladimir Ashkenazy (amb Denis Kozhukhin també al piano).

Dediquem aquest  cicle al nostre gran amic, Sir Neville Marriner*, que la temporada passada ens va deixar per sempre després d'haver realitzat amb nosaltres gairebé cent concerts. No un, sinó dos rèquiems li dedicarem aquesta temporada: el de Verdi i el de Mozart, per tants anys d'amistat i de talent. La seva passió continua present en nosaltres.

*Sir Neville Marriner va ser el principal director convidat de la Orquestra de Cadaqués des de l'any 1992 fins a l'últim dia de la seva vida.

Veure concerts de la temporada

Pròxims concerts


Novena de Dvorak, Viktoria Mullova i la Simfònica de Bamberg

Novena de Dvorak, Viktoria Mullova i la Simfònica de Bamberg

+ infoComprar entrades
Aniversari Enric Granados

Aniversari Enric Granados

Concert extraordinari

+ infoComprar entrades
Rèquiem de Mozart

Rèquiem de Mozart

+ infoComprar entrades
Daniel Barenboim

Daniel Barenboim

+ infoComprar entrades

Veure tots els concerts >


Fes-te amic de BCN Clàssics