In Memoriam Sir Neville Marriner

Augustin Hadelich / Jaime Martín

Dimecres 19 d' octubre de 2016 | 20:00h

Palau de la Música - Palau de la Música

Durada aproximada: 120
Preu: De 22 a 69 euros

L'Orquestra de Cadaqués dedica aquest concert a la memòria de qui va ser el seu director honorífic, Sir Neville Marriner, que havia de dirigir el programa d'aquesta nit. El mestre Marriner ha estat substituït per Jaime Martín, que va començar la seva carrera com a director d'orquestra al costat de Marriner. El programa i el solista, Augustin Hadelich, continuen sent els mateixos.

Programa

Sor, Obertura del ballet 'Alphonse et Léonore ou l’amant peintre'

Mendelssohn, Concert per a violí en mi menor, op. 64

BeethovenSimfonia número 2 en re major, op. 36

 

[Aquest és el text original escrit abans de la mort de Sir Neville Marriner, el passat 2 d'octubre. El mantenim en honor i record del seu immens llegat.] Sir Neville Marriner, un gegant de la música clàssica i un dels directors d'orquestra que més ha arribat a l'imaginari popular (des de la fundació de l'Academy of St Martin in the Fields el 1958 fins a la seva cabdal participació en la banda sonora de la pel·lícula de Milos Forman Amadeus, el 1984), té des de fa anys una relació privilegiada amb l'Orquestra de Cadaqués, amb la qual proposa un concert que suposa el debut a Barcelona d'un solista d'impacte, el violinista recent guanyador d'un Grammy Augustin Hadelich, protagonista del Concert per a violí de Mendelssohn. Completa el programa l'obertura del ballet Hercule et Omphale del català Ferran Sor i la Simfonia número 2 de Beethoven, compositor que és el cordó umbilical de BCN Clàssics aquesta temporada 2016-17.

 

http://www.orquestradecadaques.com/

Informació sobre el concert

Avantatges exclusius per a abonats
 • Descompte sobre el preu de les entrades (fins al 15% segons la modalitat)
 • Accés gratuït a tots els concerts del cicle Km0
 • Pagament fraccionat 
 • Accés a les millors butaques 
 • Possibilitat de conservar la mateixa localitat per a tota temporada o canviar-la
 • Atenció personalitzada als concerts
 • Accés preferent a les activitats extraordinàries (xerrades, assajos oberts o trobades amb artistes
 • Informació regular mitjançant un butlletí sobre els concerts i activitats de BCN Clàssics
Condicions, devolucions i canvis
 • Els preus de les entrades ja incorporen l’IVA del 10%, però no inclouen les despeses de gestió, que s’aplicaran al moment de fer el pagament.
 • BCN Clàssics es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fa imprescindible. Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, BCN Clàssics buscarà una substitució de qualitat igual o superior. Si això no fos possible, es fixarà una data alternativa o, en darrer terme, es cancel·larà el concert.
 • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats. Per a altres supòsits, BCN Clàssics no retornarà l’import de les entrades. Segons els casos, podrà bescanviar-les per xecs del mateix import que es podran utilitzar en altres concerts del cicle.
 • Els preus de les entrades són orientatius. BCN Clàssics es reserva el dret de modificar-los en determinats concerts en funció de l’ocupació de la sala.
 • Un cop començat el concert no es permetrà l’accés a la sala.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.