Filharmònica de Berlín i Sir Simon Rattle

La gira de comiat

Divendres 8 de juny de 2018 | 21:00h

Palau de la Música - Palau de la Música

Durada aproximada: 95
Preu: de 35€ a 210€

L’orquestra per antonomàsia. La gira de comiat de Sir Simon Rattle amb la Filharmònica de Berlín arriba a Barcelona, al cicle BCN Clàssics, perquè puguis gaudir de l’orquestra més prestigiosa de tots els temps, la Filharmònica de Berlín, i de qui n’ha estat el director titular des de 1999. Un fet únic que no es tornarà a repetir!

Programa

Jörg Widmann: Tanz auf dem Vulkan (Dansa al volcà)

Witold Lutosławsky: Simfonia núm. 3

Johannes Brahms: Simfonia núm. 1 en do menor, op. 68 

 

Clourà la temporada un concert irrepetible i de primera magnitud en el món simfònic mundial. La gira de comiat de Sir Simon Rattle amb la Filharmònica de Berlín arriba a Barcelona, al cicle BCN Clàssics, perquè puguis gaudir de la més prestigiosa orquestra de tots els temps, la Filharmònica de Berlín, i de qui n’ha estat el director titular des de 1999. 

Sir Simon Rattle dirigirà una obra de culte: la tercera de Lutosławsky, una obra lligada als canvis polítics, compromesa amb el moviment Solidaritat i, per tant, una obra de protesta i de denúncia, que se situa al cor de les apostes artístiques de Sir Simon Rattle.

Aquesta simfonia pren l’inici de la quinta de Beethoven com a primera cèl·lula rítmica per construir una obra tensa, intensa i d’alt voltatge. A la segona part, la primera simfonia de Brahms, la simfonia en què va néixer l’hereu del llegat de Beethoven, ens oferirà la Berliner en el seu context natural: la tradició germànica del més alt nivell.

Tot plegat, un concert que passarà a la història del Palau... i de les nostres vides.

Informació sobre el concert

Avantatges exclusius per a abonats
 • Descompte sobre el preu de les entrades (fins al 15% segons la modalitat)
 • Accés gratuït a tots els concerts del cicle Km0
 • Pagament fraccionat 
 • Accés a les millors butaques 
 • Possibilitat de conservar la mateixa localitat per a tota temporada o canviar-la
 • Atenció personalitzada als concerts
 • Accés preferent a les activitats extraordinàries (xerrades, assajos oberts o trobades amb artistes
 • Informació regular mitjançant un butlletí sobre els concerts i activitats de BCN Clàssics
Condicions, devolucions i canvis
 • Els preus de les entrades ja incorporen l’IVA del 10%, però no inclouen les despeses de gestió, que s’aplicaran al moment de fer el pagament.
 • BCN Clàssics es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fa imprescindible. Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, BCN Clàssics buscarà una substitució de qualitat igual o superior. Si això no fos possible, es fixarà una data alternativa o, en darrer terme, es cancel·larà el concert.
 • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats. Per a altres supòsits, BCN Clàssics no retornarà l’import de les entrades. Segons els casos, podrà bescanviar-les per xecs del mateix import que es podran utilitzar en altres concerts del cicle.
 • Els preus de les entrades són orientatius. BCN Clàssics es reserva el dret de modificar-los en determinats concerts en funció de l’ocupació de la sala.
 • Un cop començat el concert no es permetrà l’accés a la sala.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.