L’Heroica de Beethoven i Rakhmaninov 2

Gabriela Montero i Jaime Martín amb l'Orquestra de Cadaqués

© Gabriela Montero

Dijous 15 de març de 2018 | 20:00h

Palau de la Música - Palau de la Música

Durada aproximada: 110
Preu: de 22€ a 69€

Gabriela Montero i Jaime Martin, dues forces de la natura musical, juntament amb l’Orquestra de Cadaqués, ens oferiran un concert amb Rachmaninov, Beethoven i Albéniz que promet ser de disc.

Programa

Isaac Albéniz / Jesús Rueda: Eritaña i Rondeña

Sergei Rakhmaninov: Concert per a piano núm. 2 en do menor, op. 18

Ludwig van Beethoven: Simfonia núm. 3 en mi bemoll major, op. 55, «Heroica»

El cinquè concert de la temporada BCN Clàssics el conforma un duet d’amics que ja ha acumulat uns quants concerts i gires europees. L’energia de Jaime Martín només és comparable a la de Gabriela Montero, i viceversa. Dues forces de la natura musical, amb l’Orquestra de Cadaqués, ens oferiran un Rakhmaninov 2 que promet ser de disc (no en va Gabriela Montero ha rebut un Grammy per l’enregistrament d’aquest concert). 

Obrirà el concert la música d’un altre gran pianista compositor, Isaac Albéniz, en les instrumentacions de Jesús Rueda de dues de les pàgines més enlluernadores, vives i rítmiques dels quaderns d’Iberia

A la segona part, una simfonia en temps de revolucions que també va ser ella mateixa una revolució completa en la història de la música. Una revolució que va marcar un punt d’inflexió que ha durat fins a Xostakòvitx i que encara no ha deixat de guiar l’evolució del simfonisme. 

El somni utòpic que pregonaven els revolucionaris francesos va captivar Beethoven per tota la vida. Les tornes de la revolució, el fracàs personal i militar de Napoleó i el retorn del despotisme de les grans monarquies europees van frenar tot aquest impuls, però en la música va quedar intacte per sempre el somni d’una humanitat diferent en la qual Beethoven sempre va creure.

Informació sobre el concert

Avantatges exclusius per a abonats
 • Descompte sobre el preu de les entrades (fins al 15% segons la modalitat)
 • Accés gratuït a tots els concerts del cicle Km0
 • Pagament fraccionat 
 • Accés a les millors butaques 
 • Possibilitat de conservar la mateixa localitat per a tota temporada o canviar-la
 • Atenció personalitzada als concerts
 • Accés preferent a les activitats extraordinàries (xerrades, assajos oberts o trobades amb artistes
 • Informació regular mitjançant un butlletí sobre els concerts i activitats de BCN Clàssics
Condicions, devolucions i canvis
 • Els preus de les entrades ja incorporen l’IVA del 10%, però no inclouen les despeses de gestió, que s’aplicaran al moment de fer el pagament.
 • BCN Clàssics es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fa imprescindible. Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, BCN Clàssics buscarà una substitució de qualitat igual o superior. Si això no fos possible, es fixarà una data alternativa o, en darrer terme, es cancel·larà el concert.
 • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats. Per a altres supòsits, BCN Clàssics no retornarà l’import de les entrades. Segons els casos, podrà bescanviar-les per xecs del mateix import que es podran utilitzar en altres concerts del cicle.
 • Els preus de les entrades són orientatius. BCN Clàssics es reserva el dret de modificar-los en determinats concerts en funció de l’ocupació de la sala.
 • Un cop començat el concert no es permetrà l’accés a la sala.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.