Simfonia del Nou Món. Viktoria Mullova i la Simfònica de Bamberg

Un viatge a la cinquena dimensió

Divendres 10 de novembre de 2017 | 20:00h

Palau de la Música - Palau de la Música

Durada aproximada: 95
Preu: de 22€ a 79€

La joia de l’Europa Central. En aquest concert s’ajunten tants ingredients de cinc estrelles que, si estimes la música amb majúscules, no te’l deixaràs perdre.

Programa

Bedřich Smetana: El Moldau (de Má vlast)

Jean Sibelius: Concert per a violí i orquestra en re menor, op. 47

Antonin Dvořák: Simfonia núm. 9 «Del Nou Món» en mi menor, op. 95

 

En aquest concert s’ajunten tants ingredients de cinc estrelles que si estimes la música amb majúscules no te l’hauries de deixar perdre.

La Simfònica de Bamberg, nascuda el 1946 de les cendres simfòniques centreeuropees de la postguerra, va heretar la gran tradició bohèmia que la lliga amb el millor de l’esperit alemany, des de Mozart fins a Mahler. De gran tradició itinerant, poques orquestres poden comparar-s’hi en nombre de concerts en ciutats i països diferents, i el seu prestigi tampoc té fronteres. Jakub Hrůša n’és el cinquè director titular, i ell mateix assegura que «amb la Bamberg cada concert és una transfiguració». Hrůša és un director molt especial i les principals orquestres del món li confien programes habitualment.

Viktoria Mullova, amb el primer Premi Sibelius i la medalla d’or del Premi Txaikovski, va ascendir ja als anys vuitanta a l’Olimp dels virtuosos del violí. Coneguda pel seu amor incondicional per Bach, ha conreat infinitat de gèneres, des del barroc i la música antiga fins a la cançó brasilera o la música contemporània, i ha rebut premis per nombrosos enregistraments tant de grans concerts de repertori com de música de cambra. Ha actuat també amb les principals orquestres del món: Royal Concertgebow Orchestra, Philharmonia, Berlin Philharmonic, Vienna Symphony, Montreal Symphony Orchestra, San Francisco Symphony, Orchestra of the Age of Enlightenment, per esmentar-ne algunes. Posseeix dos violins increïbles: un Guadagnini i l'Stradivarius anomenat «Jules Falk». Dotada d’una personalitat extraordinària, ha defensat per sobre de tot, i sempre, la seva llibertat.

Tot s’ajunta en aquest concert inaugural per a un viatge per la cinquena dimensió.

Intèrprets

Viktoria Mullova violí
Simfònica de Bamberg

Informació sobre el concert

Avantatges exclusius per a abonats
 • Descompte sobre el preu de les entrades (fins al 15% segons la modalitat)
 • Accés gratuït a tots els concerts del cicle Km0
 • Pagament fraccionat 
 • Accés a les millors butaques 
 • Possibilitat de conservar la mateixa localitat per a tota temporada o canviar-la
 • Atenció personalitzada als concerts
 • Accés preferent a les activitats extraordinàries (xerrades, assajos oberts o trobades amb artistes
 • Informació regular mitjançant un butlletí sobre els concerts i activitats de BCN Clàssics
Condicions, devolucions i canvis
 • Els preus de les entrades ja incorporen l’IVA del 10%, però no inclouen les despeses de gestió, que s’aplicaran al moment de fer el pagament.
 • BCN Clàssics es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fa imprescindible. Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, BCN Clàssics buscarà una substitució de qualitat igual o superior. Si això no fos possible, es fixarà una data alternativa o, en darrer terme, es cancel·larà el concert.
 • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats. Per a altres supòsits, BCN Clàssics no retornarà l’import de les entrades. Segons els casos, podrà bescanviar-les per xecs del mateix import que es podran utilitzar en altres concerts del cicle.
 • Tots els concerts comencen a les 20 h. Un cop començat el concert no es permetrà l’accés a la sala.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.