De retorn a L'Auditori, el passat dimecres la Philharmonia Orchestra ens va oferir un homenatge a dos dels grans compositors de tots els temps: Rakhmàninov i Txaikovski. Sota la direcció del finlandès Santtu-Matias Rouvali, les primeres notes de l'Obertura-Fantasia Romeu i Julieta de Txaikovski ja van encisar al públic.

El moment àlgid de la nit va arribar amb l'esperada aparició de la solista Yuja Wang. La pianista xinesa, àmpliament ovacionada, va demostrar el seu talent amb la impecable interpretació del Concert per a piano núm.1 de Rakhmàninov.

Yuja Wang també ens va sorprendre amb tres bisos molt ovacionats: Liszt Gretchen am Spinnrade, de Franz SchubertSonata nº 7 op. 83 en Si bemoll major - 3r mov. Precipitato, de Sergei Prokofiev; i Toccatina nº3 dels 8 Etudes, op. 40, de Nikolai Kapustin.

La Simfonia núm.4 de Txaikovski va ser la peça final de la nit amb una gran demostració d'experiència i talent tant per part de la Philharmonia Orchestra, una de les formacions londonenques més importants del món, i el seu director Santtu-Matias Rouvali.

Un Auditori ple que va viure una nit de clàssica excepcional!