El trio format per Joshua Bell (violí), Steven Isserlis (violoncel) i Alessio Bax (piano) oferirà un recital el proper dilluns 3 de maig, a les 19h, al Palau de la Música Catalana dins el cicle BCN Clàssics.

Els tres destacats músics interpretaran un programa integrat per obres mestres de la música de cambra que començarà amb la Sonata per a violí i piano núm. 32 en Si bemoll Major K. 454 de Mozart, continuarà amb la Sonata per a violoncel i piano en Re menor, Op. 40 de Xostakóvitx i culminarà amb el romàntic Trio per a violí, violoncel i piano, núm. 1 en Re menor, Op. 49, de Felix Mendelssohn.

El programa, inicialment previst amb Evgeny Kissin al piano, s'ha vist modificat per motius familiars del músic rus. El substituirà el pianista italià establert a Estats Units Alessio Bax, que ja ha compartit escenari amb els dos instrumentistes de corda i que és habitual a les millors sales del món com a recitalista, músic de cambra i solista de formacions com les orquestres filharmòniques de Londres i de Sant Petersburg, les orquestres simfòniques de Boston, Dallas, Sydney i Ciutat de Birmingham o la Simfònica de la NHK al Japó, havent col·laborat amb directors com Marin Alsop, Vladimir Ashkenazy, Sir Andrew Davis, Sir Simon Rattle o Yuri Temirkanov.

Per la seva banda, Joshua Bell, director de l'Academy of St Martin in the Fields i un dels violinistes més prestigiosos del món, tornarà a Barcelona tres anys després de la seva última actuació. I el virtuós violoncel·lista anglès Steven Isserlis podrà trepitjar l’escenari del Palau de la Música amb el seu stradivarius després de la cancel·lació del recital d’homenatge a Pau Casals que havia d’oferir el juny de l’any passat.

Els tres músics també oferiran aquest concert a Oviedo (1 de maig) i a Madrid, dins la temporada d’Ibermúsica, el 5 de maig. 

COMPRA ENTRADES