El virtuós violinista serbi Nemanja Radulović interpretarà el Concert per a violí núm. 2 de Prokófiev el dijous 7 de novembre a les 20h al Palau de la Música Catalana, dins el cicle BCN Clàssics, juntament amb l’Orquestra de Cadaqués i sota la batuta de Jaime Martín.

Tot seguit, Martín, director entre d’altres de Los Angeles Chamber Orchestra, es posarà al capdavant de l’Escolania de Montserrat i de les sopranos Sara Blanch i Irene Mas per interpretar, juntament amb l’Orquestra  de Cadaqués, El somni d’una nit d’estiu de Mendelsshon. Aquesta obra, basada en el text homònim de Shakespeare, comptarà amb una posada en escena a càrrec de la companyia Els Pirates Teatre, sota la direcció d’Adrià i Laura Aubert.

El programa s’obrirà amb dos responsoris:  In principio erat Verbum i Angelus ad pastores, dues obres escrites expressament per Narcís Casanoves (1747-1799) per a l’Escolania de Montserrat que seran interpretades pel cor i part de l’orquestra.

Abans del concert (19 h a la Casa de la Seda) hi haurà una xerrada sobre l’Escolania de Montserrat a càrrec de Llorenç Castelló, director del cor, i el P. Efrem de Montellà, prefecte de l'Escolania.

Aquest concert és el segon de la temporada 19/20 de BCN Clàssics, després del concert inaugural amb Zubin Mehta i la Filharmònica d’Israel que va tenir lloc el passat 18 de setembre a L’Auditori de Barcelona.

Entre les properes cites del cicle hi trobem les actuacions de Martin Fröst, l’Orquestra de Cadaqués i el Cor Estatal de Letònia sota direcció de Gianandrea Nosea (11 de desembre al Palau) , la Bayeriscer Rundfunk amb Mariss Janson (19 de gener a L’Auditori) i Evgeny Kissin al piano (13 de febrer a L’Auditori).

 

> COMPRA ENTRADES