BCN Clàssics presenta la seva quarta temporada amb un programa de 10 concerts que tindran lloc entre el 18 de setembre de 2019 i l’11 de maig de 2020 al Palau de la Música Catalana i, per primer cop, a L’Auditori de Barcelona, fruit de la col·laboració amb aquestes dues institucions.

La programació 2019-2020 de BCN Clàssics manté les tres característiques essencials d’aquest cicle: artistes de primer nivell internacional, grans títols del repertori clàssic i obres del patrimoni musical català.

La Filharmònica de Viena i la Filharmònica d’Israel, dirigides per Zubin Mehta, la London Symphony, dirigida per Sir Simon Rattle, la Bayerischer Rundfunk Orchester, dirigida per Mariss Jansons, i el pianista Evgeny Kissin encapçalen la programació del cicle.

També comptarà amb l’Academy of St. Martin in the Fields, els violinistes Nemanja Radulović, Patricia Kopatchinskaja, Janine Jansen i el clarinetista Martin Fröst, entre d’altres intèrprets.

L’Orquestra de Cadaqués, formació resident del cicle des de la primera edició, actuarà amb l’Escolania de Montserrat i el Cor Estatal de Letònia dirigida per Jaime Martín i Gianandrea Noseda.

Amb la voluntat d’apropar la música clàssica a tots els públics, BCN Clàssics també programarà un concert dels Nens Cantaires de Viena, així com l’espectacle 7 faules de La Fontaine, amb música de Xavier Benguerel, a càrrec de l’Ensemble Orquestra de Cadaqués i amb videoanimacions de Pere Puig.

En la programació es podran sentir obres de Mahler (Simfonia núm. 3 i núm. 4); Beethoven (Simfonia núm. 2, Missa Solemnis, sonates i variacions); Mozart (Concert per a violí núm 5, Concert per a clarinet); Mendelsshonn (El somni d’un nit d’estiu); Bach (Suite per a orquestra núm. 2); Txaikovski (Simfonia núm 4, Serenata per a cordes); Brahms (Concert per a violí); Ligeti (Concert per a violí ).

Al costat d’aquest repertori internacional, i com a tret distintiu de BCN Clàssics, el cicle programarà obres d’autors catalans, com Narcís Casanoves (dos motets), Xavier Montsalvatge (Tres reflexos sobre una pastoral d’hivern) i Xavier Benguerel (7 faules de La Fontaine).

Aquesta temporada, BCN Clàssics posa a la venda quatre modalitats d’abonament: 8 concerts (cicle complet, 20% de descompte); 4 concerts al Palau de la Música (15% de descompte); 4 concerts a L’Auditori (15% de descompte) i un abonament lliure de 6 concerts (10% de descompte). A banda d’això també es programen dos concerts extraordinaris.

 

ABONA-T'HI