BCN CLÀSSICS
23/24

Arriba la temporada 23/24 de BCN Clàssics

Per 8è any consecutiu, hem preparat una programació de qualitat del més alt nivell amb un total de vuit concerts al Palau de la Música Catalana, d’octubre a maig.

El nostre compromís d’oferir un cicle de concerts a Barcelona amb la màxima excel·lència musical i artística es manté ferm. En aquesta temporada seguim presentant alguns dels millors solistes i directors del món, així com orquestres de gran prestigi de primer nivell internacional, i sonaran grans obres del repertori universal i dels nostres compositors.

Grans Solistes

El violinista Maxim Vengerov serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la nova temporada. També a les mans d’aquest instrument, Hilary Hahn ens oferirà un recital acompanyada per la Washington National Symphony Orchestra; i Renaud Capuçon estarà al capdavant de l’Orquestra de Cambra de Lausanne. Per últim, tancarem la temporada amb un recital de piano amb l’estimada Hélène Grimaud i grans obres de Beethoven, Brahms i Bach.

Artistes de la temporada BCN Clàssics 23/24

Grans directors i grans orquestres

Ens plau anunciar el retorn de Zubin Mehta, després de la malaurada cancel·lació l’any passat, dirigint l’Orquestra Filharmònica de Munic. Ton Koopman estarà al capdavant de l’Orquestra Barroca d’Amsterdam i trobarem Semion Bitxov amb l’Orquestra Filharmònica Txeca. Gaudirem amb la Washington National Symphony Orchestra i el seu reconegut director Gianandrea Noseda. A nivell nacional, Josep Vicent es posarà al front de l’Orquestra ADDA Simfònica i un acompanyant molt especial, l’Orfeón Donostiarra.

Zubin Mehta dirigeix la Filarmònica de Múnic

Grans obres

La Novena de Beethoven serà una de les peces cabdals d’aquesta nova temporada, amb les magnífiques veus de l’Orfeón Donostiarra. Les Simfonies 2 & 4 de Johannes Brahms aniran a càrrec de Zubin Mehta i l’Orquestra Filharmònica de Munic; i gaudirem del Festival Dvorák amb la Simfonia del Nou Món i el Concert per a violoncel i orquestra del compositor. Així com d’una obra excepcional del barroc: l’Ofrena musical de J. S. Bach, sota la direcció de Ton Koopman.

Ton Koopman dirigeix l'Ofrena Musical de Bach

Intèrprets de proximitat

Seguim apostant per la música clàssica de proximitat i programem per tercera vegada el cicle Km0. Un total de quatre concerts per donar visibilitat a intèrprets i autors del nostre país, així com a obres de recuperació patrimonial.  Veurem el director Miquel Ortega a les mans del piano; i Luis González ens oferirà un recital de trompeta i piano.

La compositora Núria Giménez-Comas serà protagonista d’un concert de veu i piano amb obres pròpies i de Franz Schubert.

I acabarem temporada amb Ramon Humet i Sílvia Vidal, una combinació de piano i percussió (bols Tibetans, bols de quars i gong) amb música de Frederic Mompou.

Els concerts Km0 són gratuïts per als abonats, per reconèixer la seva fidelitat i confiança.

Miquel Ortega

Consulta tota la programació de la temporada 23/24

Abona't a la temporada

Fins al 15% de descompte en el preu de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.

Informació i venda d'entrades i abonaments.
Dl. a dj. de 9h a 18h.
Dv. de 9h a 15h

Segueix-nos