Retorn d'entrades COVID-19

En primer lloc, desitgem que estiguis bé, així com les persones que et són properes.

Volem agrair-te la paciència i la comprensió en aquests moments tan delicats i informar-te que, arrel de l’actual crisi sanitària, els següents concerts han estat cancel·lats:

  • 17/03/20 (19/06/20). Academy of St Martin in the Fields. Palau de la Música
  • 25/04/20. Filharmònica de Viena i Zubin Mehta. Palau de la Música
  • 11/05/20. London Symphony Orchestra i Simon Rattle. L’Auditori

Davant d’això, amb la voluntat d’oferir-te les màximes facilitats i poder seguir comptant amb la teva confiança, des de BCN Clàssics posem a la teva disposició diferents alternatives:

1. Descomptar l’import en l’abonament de la nova temporada

Et descomptem l’import pendent en la renovació de l’abonament de la temporada 20/21 de BCN Clàssics, en la qual comptarem amb artistes de primer nivell internacional, com Yo-Yo Ma, Daniel Barenboim, Evgeny Kissin, Yuja Wang, Arcadi Volodos, els Virtuosos de Moscou, l’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena o la Royal Concertgebouw, entre d’altres i abonaments amb el 30% de descompte.

Consulta els concerts de la nova temporada i les modalitats d’abonament.

2. Reintegrament de l’import

Si tries aquesta opció, et retornarem l’import corresponent al compte corrent que ens indiquis. Igualment, fes un cop d’ull a la propera temporada: segur que hi ha algun concert que t’interessa.

3. Donació parcial o total de l’import de les entrades

Et proposem esdevenir mecenes de BCN Clàssics i que el teu nom figuri als programes de mà de la temporada 20-21. En aquests moments tan difícils per a la música en viu t’agraïm el suport per poder continuar programant les millors orquestres, directors i solistes del món a Barcelona, recuperar el repertori dels nostres compositors i mantenir els projectes amb escoles, instituts i joves per apropar-los a la música clàssica.

Abona't a BCN Clàssics 24/25

Descomptes en els preus de les entrades.
Grans concerts. Les millors localitats. Pagament fraccionat.

Subscriu-te a la newsletter

* camps obligatoris
Informació i venda d'entrades i abonaments.
Dl. a dj. de 9h a 18h.
Dv. de 9h a 15h

Segueix-nos