Únic concert a Barcelona

Vladimir Ashkenazy amb Rakhmaninov i Beethoven

La consagració del talent
Vladimir Ashkenazy amb Rakhmaninov i Beethoven
Vladimir Ashkenazy

Comparteix aquest concert:

Intèrprets

Orquestra de Cadaqués

Vladimir Ashkenazy, director

Denis Kozhukhin, piano

Programa

Sergei Rakhmaninov: Concert per a piano núm. 3 en re menor, op. 30

Ludwig van BeethovenSimfonia núm. 6 en fa major, op. 68 , "Pastoral"

 

Per a un pianista jove, el fet de trobar-se amb un director gairebé mític sempre constitueix una prova de foc; però quan, a més, el director és Vladimir Ashkenazi, un dels més grans pianistes del segle —qui també ha enregistrat la integral de les obres de Rakhmaninov—, la trobada no pot ser més intensa. De tota manera, Kozhukhin, des del seu èxit en guanyar el Concurs Internacional Reina Elisabet a Brussel·les, no ha parat de sumar grans trobades amb directors notables: Yamada, Noseda, Weilerstein, Denève, Hrusa, Gergiev, Alsop o el mateix Barenboim, per mencionar-ne alguns; però, tot i així, la trobada Ashkenazi-Kozhukhin promet ser de primer ordre. 

Si al concert anterior del cicle hem tingut el segon concert per a piano de Rakhmaninov i la tercera simfonia de Beethoven, en aquest tindrem el tercer concert per a piano de Rakhmaninov i la sisena simfonia de Beethoven 'Pastoral', una excel·lent excusa per escoltar ambdós concerts i confrontar el talent de compositors i intèrprets sobre l’escenari o, millor dit, una excel·lent manera per regalar-se dos concerts inoblidables.  • Divendres, 11 de maig de 2018
  • 20.00h (100 minuts )
  • Palau de la Música 
  • de 22€ a 69€ 
Comprar entrades

També pots comprar per:

Telèfon

933 426 175

Venda presencial

Oficines BCN Clàssics (Enamorats, 35). De dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 18h.

Taquilles del Palau de la Música (Palau de la Música, 4-6). De dilluns a dissabte, de 9.30 a 21h. Diumenges i festius, de 10 a 15h. Dies amb concert, 2 hores abans de l'inici.

Fes-te amic de BCN Clàssics