CONCERT EXTRAORDINARI D’HIVERN

Una voce in off de Xavier Montsalvatge

Una voce in off de Xavier Montsalvatge

Comparteix aquest concert:

Intèrprets

Raquel Lojendio, soprano

Marc Sala, tenor

Carles Pachón, baríton

Cor de Cambra del Palau de la Música

Ensemble Orquestra de Cadaqués

Miquel Ortega, director

Programa

X. Montsalvatge: Una voce in off. Opera romàntica en un acte i tres escenes per a dos personatges i mig. Versió de cambra de Miquel Ortega.

L'obra narra un triangle amorós que transcorre en dos plans temporals: el de la relació d'Àngela amb el seu amant Mario, i el de la dona i la veu enregistrada del seu marit mort (la voce in off). Compta amb llibret en italià del mateix Montsalvatge sobre un relat imaginari de Joan Puigdevall.

Montsalvatge va definir aquesta obra com una "opera romàntica en un acte i tres escenes per a dos personatges i mig". Gaudeix-ne en format concert amb un repartiment de luxe encapçalat per la soprano Raquel Lojendio, el tenor Marc Sala, i el baríton Carles Pachón, amb l'Ensemble Orquestra de Cadaqués i el Cor de Cambra del Palau de la Música, sota la direcció de Miquel Ortega.

Abans del concert, a les 19h, hi haurà la xerrada-audició "Montsalvatge, una veu catalana per a l'òpera" a càrrec de Roger Alier, crític i divulgador musical.  • Dimarts, 11 de desembre de 2018
  • 20.00h ( minuts )
  • Petit Palau (Palau de la Música) 
  • 25€ 
Comprar entrades

També pots comprar per:

Telèfon

933 426 175

Venda presencial

Oficines BCN Clàssics (Enamorats, 35). De dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 18h.

Taquilles del Palau de la Música (Palau de la Música, 4-6). De dilluns a dissabte, de 9.30 a 21h. Diumenges i festius, de 10 a 15h. Dies amb concert, 2 hores abans de l'inici.

Fes-te amic de BCN Clàssics