Nova
temporada
BCN CLÀSSICS
2021/22

La millor música clàssica a Barcelona

Et presentem la temporada 21-22 de BCN Clàssics al Palau de la Música i a L’Auditori, amb orquestres de primer nivell internacional, els millors solistes i directors, i una programació farcida d’èxits del repertori universal.

#UnaNovaGranTemporada

La millor música clàssica a Barcelona

Alguns dels artistes de la temporada BCN Clàssics 21/22

Estrelles internacionals

Aquesta temporada tornem a comptar amb orquestres i solistes de primer nivell internacional: la Orchestre de la Suisse Romande amb Emmanuel Pahud, els Virtuosos de Moscou dirigits per Vladimir Spivakov, l’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena dirigida per Marin Alsop amb Kian Soltani, l'Academy of St Martin in the Fields liderada per la violinista Júlia Fisher i els recitals d'Evgeny Kissin i Denis Matsuev.

Grans orquestres

Destaca la presència de formacions mítiques amb gran prestigi en el camp de la música simfònica, com les centenàries Filharmònica de Sant Petersburg i Orchestre de la Suisse Romamde dirigides pels seus titulars Yuri Temirkanov, mestre dels directors russos, i el reconegut director britànic Jonathan Nott. Així com l’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena, amb la degana mundial de les directores, Marin Alsop, al capdavant.

Yuri Temirkanov, mestre dels grans directors russos

El piano, protagonista

BCN Clàssics aposta de nou pel consagrat pianista Evgeny Kissin després de l’èxit de públic i crítica obtingut en els seus darrers concerts, que oferirà un recital a L’Auditori amb obres de Bach, Mozart, Beethoven i Chopin. També presentem per primer cop a Barcelona, el recital del prestigiós Denis Matsuev, que desplegarà el seu potencial al piano amb obres de Haydn, Schumann, Chopin, Schubert i Stravinski al Palau de la Música. El trio de pianistes el tanca Behzod Abduraimov, que interpretarà el Concert per a piano núm. 2 de Rakhmàninov amb la Fiharmònica de Sant Petersburg. 

Denis Matsuev

Autoria catalana

Aquesta temporada novament apostem per la recuperació del patrimoni musical català amb lMissa Scala Aretina de Francec Valls i Tres reflexos sobre una pastoral d’hivern de Xavier Montsalvatge.

BCN Clàssics Km 0

Paral·lelament al cicle BCN Clàssics, la temporada 21/22 també es programaran un conjunt de concerts de petit format, amb intèrprets de proximitat i obres de recuperació patrimonial, sota la marca BCN Clàssics Km 0. Properament es donarà a conèixer el contingut i els detalls d’aquesta nova programació.

Consulta tota la programació

Abona't a la temporada

Fins al 30% de descompte en el preu de les entrades.
Els millors seients. Pagament fraccionat. Cancel·lació gratuïta.

Informació i venda d'entrades i abonaments.
Dl. a dj. de 9h a 18h.
Dv. de 9h a 15h

Segueix-nos