Nova
temporada
BCN CLÀSSICS
2020/21

La millor música clàssica a Barcelona

Et presentem la temporada 20-21 de BCN Clàssics al Palau de la Música i a L’Auditori, amb orquestres de primer nivell internacional, els millors solistes i directors, i una programació farcida d’èxits del repertori universal i dels nostres compositors.

#UnaNovaGranTemporada

Estrelles internacionals

Aquesta temporada tornem a comptar amb orquestres i solistes de primer nivell internacional: la Royal Concertgebouw amb Yuja Wang, Yo-Yo Ma amb Kathrin Stott, els Virtuosos de Moscou dirigits per Vladimir Spivakov, l’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena dirigida per Marin Alsop amb Kian Soltani i els recitals d'Evgeny Kissin, Daniel Barenboim i Arcadi Volodos. 

Alguns dels artistes de la temporada BCN Clàssics 20/21

El piano, protagonista

La temporada 20/21 de BCN Clàssics compta amb quatre pianistes excepcionals. D'una banda, Daniel Barenboim, Evgeny Kissin i Arcadi Volodos ens oferiran tres recitals amb el millor repertori d'aquest instrument. De l'altra, Yuja Wuang ens oferirà un concert acompanyada per la Royal Concertgebouw Orquestra.  

Autoria catalana

Aquesta temporada novament apostem per la recuperació del patrimoni musical català amb un concert del Trio Rodin amb obres de Granados, Pahissa i Malats i la posada en escena de L’arca de Noé, de Xavier Montsalvatge a càrrec de l'Ensemble Tritó.

El Trio Rodin interpreta obres de Granados, Pahissa i Malats

Consulta tota la programació

Abona't a la temporada

Fins al 30% de descompte en el preu de les entrades.
Els millors seients. Pagament fraccionat. Cancel·lació gratuïta.

Informació i venda d'entrades i abonaments.
Dl. a dj. de 9h a 18h.
Dv. de 9h a 15h

Segueix-nos