Temporada 2016/17

Una gran temporada exclusiva de concerts a l’Auditori i al Palau de la Música Catalana. Descobreix els concerts d'aquesta temporada i emociona't amb el millor cicle de música clàssica de Barcelona. Abona't a la temporada »

Concerts anteriors

Nens Cantaires de Viena

Concert extraordinari

Nens Cantaires de Viena

Un programa variat servit pel que és, sens dubte, el cor infantil més cèlebre de la música clàssica. Els Nens Cantaires de Viena ens proposen un viatge que combina música de temps i de caràcters diversos i de tres països cabdals en la vida del compositor, Àustria, Hongria i Anglaterra.

+ info
In Memoriam Sir Neville Marriner

In Memoriam Sir Neville Marriner

L'Orquestra de Cadaqués dedica aquest concert a la memòria de qui va ser el seu director honorífic, Sir Neville Marriner, que havia de dirigir el programa d'aquesta nit. El mestre Marriner ha estat substituït per Jaime Martín, que va començar la seva carrera com a director d'orquestra al costat de Marriner. El programa i el solista, Augustin Hadelich, continuen sent els mateixos.

+ info
Daniel Barenboim, un gegant del piano

Daniel Barenboim, un gegant del piano

Deu anys després de la seva última visita a Barcelona com a solista, és un immens plaer retrobar-nos amb aquesta figura homèrica de la música del nostre temps. Un recital que sens dubte ens farà pensar, amb Barenboim, que la música té un significat que no es pot expressar en paraules.

+ info
El violí de Daniel Hope

El violí de Daniel Hope

Membre fundador de l'Orquestra de Cadaqués i un dels flautistes més preuats de la seva generació, Jaime Martín s'ha consolidat en els últims anys també com un director de referència, capaç de transportar l'excelsa musicalitat de la seva flauta solista a tot el cos orquestral. Per al seu concert a BCN Clàssics compta a més a més amb un solista d'excepció, el violinista Daniel Hope.

+ info
Un somni fet orquestra

Un somni fet orquestra

Sota la batuta del gran Daniel Harding, el programa d'aquesta nit és un recorregut exquisit per la música del nostre continent, amb una peça central, les poètiques Nuits d'été d'Hector Berlioz en una versió de ben segur diferent gràcies a la veu del baríton Christian Gerhaher.

+ info
'Carmina Burana', una cantata màgica

'Carmina Burana', una cantata màgica

Música salvatge, directa i contundent, que ens pot entusiasmar perquè parla sobre beure com si fos l'últim dia i llibertinatges de tota mena, però que al mateix temps, ai!, conté reflexions angoixades sobre la nostra mortalitat. Inspirat en un recull de poemes medievals del segle XIII, Carl Orff va crear una de les partitures immortals del segle XX que encara avui apel·la a les nostres emocions amb cantants al límit, una orquestra a tot drap sobre ritmes enfollits i percussions desenfrenades.

+ info
Beethoven i Mahler, duel de 'Cinquenes'

Beethoven i Mahler, duel de 'Cinquenes'

Dels cops de destí beethovenians al solo de trompeta de Mahler que sembla reflectir-los en mirall i, és clar, a l'Adagietto cèlebre que Luchino Visconti ('Mort a Venècia') va convertir en la banda sonora de més d'una vida. Beethoven i Mahler: duel de Cinquenes. Una clausura espectacular i punyent de BCN Clàssics.

+ info

Fes-te amic de BCN Clàssics