CANCEL·LAT!

Gewandhausorchester i Andris Nelsons

Amb Txaikovski i Xostakóvitx

CONCERT CANCEL·LAT

Us informem que el concert de l'orquestra Gewandhaus de Leipzig amb Andris Nelsons, previst per al 24 de maig de 2019 al Palau de la Música Catalana dins el cicle BCN Clàssics, ha quedat cancel·lat.

La logística de la gira que aquesta orquestra realitzarà pocs dies després pel Japó ha obligat la formació alemanya a cancel·lar l'actuació prevista a Barcelona.

Les persones que van comprar entrades per aquest esdeveniment podran recuperar-ne l'import a través del mateix canal pel qual les van adquirir. 

Des de BCN Clàssics estem treballant per completar la programació d'aquesta temporada amb el concert d'un artista de primer nivell internacional. Properament en donarem a conèixer tots els detalls.

Més informació: contacte@bcnclasics.cat / 93 342 61 75

Gewandhausorchester i Andris Nelsons

Comparteix aquest concert:

Intèrprets

Gewandhausorchester Leipzig 

Andris Nelsons, director

Baiba Skride, violí

Programa

D. Xostakóvitx: Concert per a violí núm. 1 en la menor, op. 77

P. I. Txaikovski: Simfonia núm. 5 en mi menor, op. 64

 

Sens dubte una de les millors orquestres del món, la Gewandhaus de Leipzig, arriba al Palau de la Música amb el seu director titular, Andris Nelsons, per oferir-nos un concert excepcional amb obres de Xostakóvitx i Txaikovski. Únic concert a Barcelona. Que no se t'escapi! 

  • Divendres, 24 de maig de 2019
  • 20.00h ( minuts )
  • Palau de la Música 
  • de 24€ a 160€ 

També pots comprar per:

Telèfon

933 426 175

Venda presencial

Oficines BCN Clàssics (Enamorats, 35). De dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 18h.

Taquilles del Palau de la Música (Palau de la Música, 4-6). De dilluns a dissabte, de 9.30 a 21h. Diumenges i festius, de 10 a 15h. Dies amb concert, 2 hores abans de l'inici.

Fes-te amic de BCN Clàssics