Concert extraordinari

Concierto de Aranjuez

Us informem que el retorn de l’import de les entrades del Concierto de Aranjuez (17/08/2017) es farà pels següents canals:

  • Si vau fer la compra per Internet, durant els propers dies es farà la devolució automàtica al mateix número de tarjeta.
  • Si vau fer la compra a les taquilles del Palau de la Música, adreceu-vos-hi personalment. L’horari de taquilles és de 9:30h a 21:00h, de dilluns a dissabte i de 10 a 15h els diumenges. Si no us és possible, envieu un correu a taquilles@palaumusica.cat
  • Si vau fer la compra a través d’altres canals de venda, contacteu amb nosaltres a través del correu: contacte@bcnclassics.cat.

Gràcies per la col·laboració i disculpeu les molèsties.

Concierto de Aranjuez

Comparteix aquest concert:

Intèrprets

Pablo Sáinz Villegas, guitarra
Orquestra de Cadaqués
Jaime Martín, director

Programa

I. Albéniz - A. Guinovart: Paisatges ibèrics
J. Rodrigo: Concierto de Aranjuez
F. Mendelssohn: Simfonia núm. 3, en La menor, op.56 “Escocesa”

 

El Concierto de Aranjuez és l’obra més coneguda del compositor valencià Joaquín Rodrigo i l'obra musical espanyola més interpretada arreu del món. El seu cèlebre Adagio ha estat executat i versionat per centenars d’artistes de procedències i estils ben diversos.

Es tracta del primer concert per a guitarra i orquestra de la història de la música i exigeix ​​un alt grau de virtuosisme al solista. El so de la guitarra pren el protagonisme en tot moment  i estableix un diàleg reeixit amb la resta d’instruments de l’orquestra.

L’estrena mundial del Concierto de Aranjuez va tenir lloc el 9 de novembre de 1940 al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Ara tenim el privilegi de poder sentir aquesta obra al mateix lloc on es va estrenar, aquest cop de la mà de Pablo Sainz Villegas, un dels màxims exponents de la guitarra clàssica española actual, i de l’Orquestra de Cadaqués, formació que ja va enregistrar l’obra el 1991 amb Paco de Lucía a la guitarra per a un disc (Philips 510 301-2) del qual es van vendre centenars de milers de còpies.

Completen el programa Tres paisatges Ibèrics, d’Isaac Albéniz, amb arranjaments d’Albert Guinovart, i la Simfonia núm. 3, “Escocesa” de F. Mendelssohn.

 

Escolta repertori del concert

 

Gira per Alemanya

 

Jaime Martín, el director titular -i durants molts anys flauta solista- de l’Orquestra de Cadaqués inaugura amb aquest concert al Palau la gira que portarà l’orquestra a fer tres concerts al Festival de Bremen i un últim a la ciutat de Jever. En aquesta gira alemanya, a més de repetir el Concierto de Aranjuez amb Pablo Ruíz Villegas a la guitarra, la formació interpretarà la Simfonia en re d’Arriaga i el Concert per a piano de Schumann amb la gran pianista Khatia Buniatishvili.   • Dijous, 17 d'agost de 2017
  • 20.00h ( minuts )
  • Palau de la Música 
  • de 20€ a 48€ 

També pots comprar per:

Telèfon

933 426 175

Venda presencial

Oficines BCN Clàssics (Enamorats, 35). De dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 18h.

Taquilles del Palau de la Música (Palau de la Música, 4-6). De dilluns a dissabte, de 9.30 a 21h. Diumenges i festius, de 10 a 15h. Dies amb concert, 2 hores abans de l'inici.

Fes-te amic de BCN Clàssics